Vorige | Volgende

Keizerswoert 15 PUTTEN

Huurprijs € 45 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Op een mooie en ruime hoeklocatie van het bedrijventerrein Keizerswoert staat deze zeer flexibele bedrijfshal van ca. 835 vierkante meter. De hoogte, de twee elektrische roldeuren aan de voor- en zijkant en de ruimtes die als kantoor kunnen dienen maken deze ruimte zeer geschikt voor het combineren van werkplaats en kantoor-/showruimte.
De ligging van de bedrijfsruimte op de hoek van het Keizerswoert-/Handelsweg maken inrijden met materialen, het parkeren van auto's, of het stallen van materialen zeer gemakkelijk. De ruimte rondom de units is werkelijk ideaal. Tevens zijn uitvalswegen A28/A1 op korte afstand gelegen en zijn diverse openbaar vervoerfaciliteiten (busstations en station van Putten) aanwezig in de directe omgeving.

Momenteel is in deze unit een kantoorruimte, kantine en receptie gedeelte ingebouwd. Vanuit het kantoor heb je vanaf boven zicht op de werkzaamheden in de hal. Een gedeelte dat zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een showroom-/presentatieruimte. Nieuwsgierig geworden naar de verdere bijzonderheden? Wij vertellen je graag meer:

Indeling van deze bedrijfshal:

Entree met trapopgang naar kantoor op de eerste verdieping. Vanuit dit kantoor heb je een goed overzicht over de unit. In dit kantoor is tevens een toilet aanwezig.

Bij de entree vind je een deur direct naar de bedrijfshal. Verderop in de gang tref je een kantoorruimte aan. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie o.i.d. Aansluitend een ruimte, momenteel in gebruik als kantine, met drie vaste bergkasten en toegang naar de bedrijfshal.

De bedrijfshal zelf is uitgevoerd met een klinkervloer, grote hoogte, lichtstraat en verlichtingsarmaturen. Aan zowel de voor- als zijkant van het pand zijn elektrische roldeuren die aan- en afvoer van spullen zeer eenvoudig maken. Deze opstelling geeft de mogelijkheid om een efficiënt productieproces op te stellen.

Bijzonderheden:
- Flexibele bedrijfsruimte gelegen op ruime hoeklocatie op het bedrijventerrein Keizerswoert;
- Grote hoogte, twee elektrische roldeuren, lichtstraten en verlichtingsarmaturen aanwezig;
- Mogelijkheid om kantoorruimte en bedrijfsruimte te combineren;
- Ramen en entree-deur voorzien van rolluiken;
- Bedrijfsruimte is voorzien van een alarmsysteem;
- Grote kantoorruimte op eerste verdieping, kleinere kantoorruimte-/ receptie bij de entree;
- Grote kantoorruimte boven voorzien van strakke plafondafwerking en inbouwspots;
- Voldoende parkeergelegenheid rondom de unit;
- Oppervlakte ca 835 vierkante meter.

Bestemmingsplan
Bestemming 'bedrijventerrein' (bestemmingsplan Keizerswoert), waarbij bedrijven van milieucategorie 4.2 zijn toegestaan.

Huurvoorwaarden
Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom / bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Volgens ROZ-Model.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Denk jij met deze ruimte goed uit de voeten te kunnen? Wij bespreken graag met je de mogelijkheden! Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor (0341-354635 / info@hghmakelaars.nl) voor het maken van een afspraak via Het Geldersch Huys Makelaars
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
835 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
B
Perceel
1439
Oppervlakte
5060 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object