Vorige | Volgende

Kerkstraat 23 PUTTEN, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op een centrumlocatie gelegen representatieve winkelruimte van ca 143 m2 groot.

De winkelruimte is gelegen in een van de gezelligste winkelstraten van Putten en wordt omhult door andere retailers en winkelketens zoals de Marskramer, Kruidvat, Discus en diverse kledingwinkels. Dan hebben wij de grootste publiektrekker nog niet genoemd; de uitgebreide markt die op het grote Kerkplein, op steenworp afstand van het winkelpand, wekelijks wordt georganiseerd. Kortom, Putten heeft haar dorpse karakter weten te behouden en met haar breed geschakeerd aanbod van winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en sportverenigingen weet het dorp in te spelen op de behoefte van de inwoners, toeristen en recreanten.

De zwarte gevelafwerking en etalage met grote raampartij geven het pand een zeer luxe uitstraling. Het actieve winkelbeleid van de zowel de gemeente Putten als de vereniging ''Winkelcentrum Putten'' organiseren jaarlijkse diverse evenementen waaronder Putten4One, 538muziekfeest en Kerstmarkten. Dit zorgt voor een actief winkelcentrum en weinig leegstand. Daarnaast is het parkeren in Putten nog steeds geheel gratis! Hierdoor is het centrum van Putten een zeer aantrekkelijk winkelgebied.

De gemeente Putten zelf, bijgenaamd "de parel van de Veluwe", ligt centraal in ons land en is omringd door de Geldersche Vallei, de Randmeren en het Veluws Massief. De stedenhoek: Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en Zwolle zijn vanuit Putten goed bereikbaar. Het dorp telt ruim 24.000 inwoners en is circa 8.745 hectare groot. De centrale ligging t.o.v. de snelwegen A1, A28, A30 en de goede spoorlijn- en busverbindingen bieden u in alle richtingen volop (bedrijfs)mogelijkheden en een uitstekende bereikbaarheid.
Indeling

De winkelruimte is opgedeeld in een grote ruimte waar momenteel een kledingwinkel wordt geëxploiteerd. In het achterste gedeelte van de winkelruimte zijn momenteel een aantal paskamers gerealiseerd. Achter de winkelruimte is een privégedeelte met een kleine keukenopstelling, separaat kantoor en een branddeur naar buiten. Aan de achterzijde van het winkelpand is een open (gedeelde) buitenruimte. Hier komen de branddeuren van alle panden op uit. Deze deuren zijn niet van buitenaf te openen.

Bijzonderheden
– Representatieve winkelruimte gelegen op centrumlocatie in de gemeenschap Putten
– Zeer grote winkelruimte van 143m2
– Actief centrumbeleid door zowel de gemeente Putten als de winkelcentrum vereniging
– Wekelijkse markt, restaurantjes en diverse andere publiekstrekkers rondom het winkelpand
– Gratis parkeren, voldoende parkeerruimte en verzorgd uitziende omgeving rondom het pand
– Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie C, nummer 10500

Tijdens een bezichtiging/gesprek brengen wij u graag op de hoogte van de details en van de mogelijkheden rondom deze huurruimte. Neem contact op met ons kantoor door te bellen naar 0341-354635. Mailen kan naar info@hghmakelaars.nl. Wij staan u graag te woord.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
143 m²
In units vanaf
143 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
10500
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object