Vorige | Volgende

Kerkstraat 32 PUTTEN, Centrum

Vraagprijs € 125 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

In het centrum van Putten – op uitstekende A1 locatie – staat dit winkelpand van ca. 224 m2 te huur.

De winkelruimte is gelegen in een van de gezelligste winkelstraten van Putten en wordt omhult door andere retailers en winkelketens zoals de Marskramer, Kruidvat, Discus en diverse kledingwinkels. Dan hebben wij de grootste publiektrekker nog niet genoemd; de uitgebreide markt die op het grote Kerkplein, op steenworp afstand van het winkelpand, wekelijks wordt georganiseerd. Kortom, Putten heeft haar dorpse karakter weten te behouden en met haar breed geschakeerd aanbod van winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en sportverenigingen weet het dorp in te spelen op de behoefte van de inwoners, toeristen en recreanten.

De zwarte gevelafwerking en grote inpandige etalage met grote raampartij geven het pand een zeer luxe uitstraling en een speels effect aan de gevel. Het actieve winkelbeleid van de zowel de gemeente Putten als de vereniging ''Winkelcentrum Putten'' organiseren jaarlijkse diverse evenementen waaronder Putten4One, 538muziekfeest en Kerstmarkten. Hierdoor is het centrum van Putten een zeer actief en aantrekkelijk winkelgebied.

INDELING VAN DIT WINKELPAND

Aan de achterzijde van dit object bevindt zich nog een garage voor eventueel extra opslag en een binnentuin. Via de achteringang is bevoorrading van de winkel mogelijk.

Daarnaast beschikt dit object op de eerste en tweede verdieping over een maisonnette. Kortom een ideale combinatie van wonen en werken op één van de beste winkellocaties van Putten.

LOCATIE

Putten heeft haar dorpse karakter weten te behouden en met haar breed geschakeerde aanbod van winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en sportverenigingen, weet het dorp in te springen op de behoefte van haar inwoners, toeristen en recreanten.

De gemeente Putten, bijgenaamd "de parel van de Veluwe", ligt centraal in ons land en is omringd door de Geldersche Vallei, de Randmeren en het Veluws Massief. De stedenhoek: Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en Zwolle zijn vanuit Putten goed bereikbaar.

Het dorp telt ruim 24.000 inwoners en is circa 85 hectare groot. De centrale ligging t.o.v. de snelwegen A1, A28, A30 en de goede spoorlijn- en busverbindingen bieden u in alle richtingen volop (bedrijfs)mogelijkheden en een uitstekende bereikbaarheid.

Tijdens een bezichtiging/gesprek brengen wij u graag op de hoogte van de details en van de mogelijkheden rondom deze huurruimte.

BESTEMMING

Centrumdoeleinden, informatie inzake gebruiks- mogelijkheden en voorschriften is verkrijgbaar bij de gemeente Putten
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
7090
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object