Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Molenstraat 6 A PUTTEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onder optie

Omschrijving

Molenstraat 6 en 6a te Putten

Gelegen in een van de gezelligste straten van Putten staat deze representatieve winkelruimte van ca. 120m2. Het grote glasoppervlak in de gevel van het pand geeft een transparante uitstraling en is als etalageruimte natuurlijk zeer geschikt.

De ruimte is keurig onderhouden en voorzien van strakke wand- en plafondafwerking. Op de vloer licht een donkere vloer die de huidige speels wandbekleding accentueert. In de winkelruimte is daarnaast ruimte opgenomen voor een toilet, een pantry en een ruimte die momenteel is ingericht als magazijn. Deze ruimte leent zich uitstekend om bijvoorbeeld om te bouwen tot een kantoortje of vergaderruimte.

Het actieve winkelbeleid van de zowel de gemeente Putten als de vereniging ''Winkelcentrum Putten'' organiseren jaarlijkse diverse evenementen waaronder Putten4One, 538muziekfeest, Puttense Modeweekend (Catwalk in de winkelstraat), en diverse Kerstmarkten. Dit zorgt voor een actief winkelcentrum en weinig leegstand. Daarnaast is het parkeren in Putten nog steeds geheel gratis! Hierdoor is het centrum van Putten een zeer aantrekkelijk winkelgebied. In het toeristenseizoen en daarbuiten is Putten een druk bezochte vakantiebestemming van vooral mensen uit de Randstad. De weidse en landelijke omgeving is een Unique Selling Point van onze gemeenschap. Hier profiteert het centrum ook zeer zeker van mee.

Kortom, Putten heeft haar dorpse karakter weten te behouden en met haar breed geschakeerd aanbod van winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en sportverenigingen weet het dorp in te spelen op de behoefte van de inwoners, toeristen en recreanten.
Bijzonderheden
- Representatieve winkelruimte gelegen in het centrum van Putten;
- Groot glasoppervlak, ideaal als etalageruimte;
- Strakke wand-/plafondafwerking;
- Actief centrumbeleid van de gemeente Putten en gratis parkeren rondom de winkel;

Benieuwd naar de ligging en de mogelijkheden rondom deze winkelruimte? Wij vertellen je graag meer tijdens een bezichtiging. Een afspraak is snel gemaakt via 0341-354635 of info@hghmakelaars.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
120 m²
In units vanaf
120 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
C
Perceel
10962
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object