Het aanbod van Het Geldersch Huys Makelaars wordt steeds aangevuld met nieuwe woningen. Van onderstaande woningen zijn wij momenteel het verkoopproces aan het opstarten. Voor meer informatie over een van deze woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Woningaanbod

- Royale vrijstaande woning gelegen nabij het  centrum van Putten en de uitgestrekte bossen. Uniek kenmerk van deze woning is het dubbele woonprogramma dat aanwezig is. Woning is zeer geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorg of inwoning. De vrijstaande garage met kelder en verdieping biedt daarnaast ook nog voldoende ruimte; 

- Op een perceel in het buitengebied staat deze vooral charmante woning. De tuin is werkelijk een lust voor het oog maar uw aandacht zal vooral worden getrokken door het weidse uitzicht; 

- Op een werkelijk schitterende locatie in het buitengebied van Putten staat deze karakteristieke vrijstaande woning met dubbele garage. Hier staat het buitenleven (midden in de bossen) werkelijk centraal. 

Klik hier voor ons actuele woningaanbod.

Bedrijfsaanbod

Klik hier voor ons actuele bedrijfsaanbod.

Verkoopplannen?

Bent u zelf voornemens u woning te verkopen? Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag verder in uw wooncarriére. Bel voor een vrijblijvende waarde-indicatie om de mogelijkheden van uw woning in de huidige markt te bespreken. Klik hier voor extra informatie.