Het aanbod van Het Geldersch Huys Makelaars wordt steeds aangevuld met nieuwe woningen. Van onderstaande woningen zijn wij momenteel het verkoopproces aan het opstarten. Voor meer informatie over een van deze woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Woningaanbod

- Uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande stenen garage gelegen dichtbij het centrum van Putten, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Door de uitbouw aan de achterzijde is er een grote woonkeuken en ruime woonkamer gecreëerd. Daarnaast biedt deze woning zelfs ruimte aan vijf (en eventueel zes) slaapkamers! 

- Royale vrijstaande woning met groot bijgebouw gelegen op een perceel van maar liefst 744 vierkante meter in de gezellige woonwijk Husselerveld. Een unieke combinatie! Hier kunnen zzp'ers en klussers het werk naar huis halen zonder in te leveren op het familiegevoel in de gezellige woonwijk. 

Klik hier voor ons actuele woningaanbod.

Bedrijfsaanbod

Klik hier voor ons actuele bedrijfsaanbod.

Verkoopplannen?

Bent u zelf voornemens u woning te verkopen? Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag verder in uw wooncarriére. Bel voor een vrijblijvende waarde-indicatie om de mogelijkheden van uw woning in de huidige markt te bespreken. Klik hier voor extra informatie.