Het aanbod van Het Geldersch Huys Makelaars wordt steeds aangevuld met nieuwe woningen. Van onderstaande woningen zijn wij momenteel het verkoopproces aan het opstarten. Voor meer informatie over een van deze woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Woningaanbod

- Op een werkelijk schitterende locatie in het buitengebied van Putten staat deze vrijstaande woonboerderij met diverse stallen. Wat een prachtige locatie! Paardenliefhebbers kunnen hier het hart ophalen met de talloze uitrijroutes, stallen en mogelijkheden voor het houden van dieren aan huis. 

- Keurig onderhouden middenwoning in de geliefde woonwijk Bijsteren. Vier ruime slaapkamers, luxe badkamer en een royale woonkamer met open keuken. Klinkt toch als muziek in de oren! Binnenkort online! 

Klik hier voor ons actuele woningaanbod.

Bedrijfsaanbod

Klik hier voor ons actuele bedrijfsaanbod.

Verkoopplannen?

Bent u zelf voornemens u woning te verkopen? Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag verder in uw wooncarriére. Bel voor een vrijblijvende waarde-indicatie om de mogelijkheden van uw woning in de huidige markt te bespreken. Klik hier voor extra informatie.