Uw huis in de verkoop zetten is een stap die u niet dagelijks neemt. Het verkopen van wellicht uw grootste bezit gaat vaak gepaard met emoties. Toch is het belangrijk om objectief te blijven! Het Geldersch Huys Makelaars is gespecialiseerd in verkoopbegeleiding van woningen in en rondom Putten en maakt van iedere verkoop een succes. Ons enthousiaste team staat klaar om ook de verkoop van úw woning op deskundig wijzen te begeleiden.

Tijdens een geheel vrijblijvende kennismaking nemen wij ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden en om uw woning te bekijken zodat wij een goed verkoopadvies kunnen opstellen. Wij stemmen het verkoopproces af op uw wensen, uw belang staat bij ons centraal! Tevens geven wij gratis een indicatie van de huidige waarde van de woning en de mogelijkheden in de markt. 

Neem contact met ons op

Heeft u verkoopplannen en wilt u het verkoopproces vrijblijvend met een makelaar bespreken die volledig op de hoogte is van wat er op dit moment op de markt speelt? Nodig het Geldersch Huys Makelaars bij u thuis uit door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 0341-354635. Wij staan u graag te woord!

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons mooie pand  in het centrum aan Achterstraat 21 Putten.

*** WELKOMSTACTIE T.W.V. € 550,- ! ***

Het Geldersch Huys Makelaars hecht veel waarde aan een uitgebreide en originele presentatie op Funda en de eigen website. Een eerste indruk maak je natuurlijk maar een keer! Om het meest optimale resultaat te behalen vestigen wij alle aandacht op uw unieke woning. Om verkopen bij ons kantoor nu nog aantrekkelijker te maken bieden wij al onze woningverkopers de publicatietools t.w.v. € 500,- geheel gratis aan! Deze presentatietools worden toegevoegd aan het Funda pakket en bestaan uit:

Meerdere 360 graden foto’s á € 150,- (gehele tour door de woning)
Woningvideo op maat á € 150,-
Een drone video van de woning á € 250,-

Uw voordeel door te verkopen via Het Geldersch Huys Makelaars bedraagt maar liefst: € 500,-! Maak snel een afspraak om de mogelijkheden van uw wooncarriére te bespreken! 

Benieuwd naar de verkopers van wie wij de woning hebben mogen verkopen? Klik hier voor de verkochte objecten

Het Geldersch Huys Makelaars is werkzaam in de volgende gemeenten: Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld en Garderen