Verhuren via Geldersch Huys makelaars

U heeft uw oog laten vallen op uw droomwoning, maar uw huidige woning is nog niet verkocht. U wilt niet met dubbele lasten komen te zitten, maar u droomwoning laten schieten is natuurlijk geen optie. Verhuur van een tweede woning is een optie waar veel woningbezitters vaak niet aan denken als zij met dubbele lasten kampen of de mogelijkheid zich voordoet om een grotere woning te kopen. Wanneer u één of meerdere koopwoningen bezit en hier dubbele lasten van ondervindt, is verhuren vaak een goede optie. Verhuur kan voor inkomsten zorgen die eventuele dubbele lasten kan opvangen.

Belangrijke zaken

Verhuurinkomsten kunnen zorgen voor een gedeeltelijke of gehele dekking van uw maandelijkse hypotheeklasten. Bij het verhuren van uw woning zijn een aantal belangrijke zaken van toepassing

  • Eventuele benodigde toestemming van uw hypotheekverstrekker
  • Het eventueel in de verkoop houden van uw woning
  • De situatie die ontstaat wanneer de woning wordt verkocht, maar het huurcontract nog niet is verlopen
  • Bescherming van de huurder en regels en plichten voor verhuurder

Verhuren via het Geldersch Huys makelaars

Het Geldersch Huys- Makelaars krijgt bijna dagelijks aanvragen naar verhuurruimte. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd rondom potentiële kandidaten. De vraag naar huurruimte is groter dan het aanbod. Om deze reden zijn wij op zoek naar objecten die wij in onze verhuurportfolio mogen opnemen, dit in samenwerking met u als eigenaar. Wij helpen u graag bij het verhuurtraject, waarin we samen met u op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor uw woning. Deze kandidaten worden door ons gescreend binnen de mogelijkheden die wij daarvoor hebben. Wij slaan graag de handen in één om een prettige samenwerking te realiseren.

Ja, ik wil meer informatie!

Benieuwd wat het Geldersch Huys voor u kan betekenen? Loop eens binnen of neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen naar 0341-354635 of stuur een e-mail naar info@hghmakelaars.nl.

Huidig verhuurportfolio
Klik hier voor ons huidige verhuurportfolio: