Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan een van de mooiste lanen van Putten, treft u op een perceel van maar liefst 1.120 vierkante meter deze vrijstaande woning aan de rand van de Puttense Bossen. De architectuur van deze woning is nét even anders dan anders waardoor de woning een oriëntatie punt is in deze bosrijke omgeving. De woning biedt ruimte aan een woonprogramma op de begane grond, royale woonkamer met speelse hoogte en uitzicht over de bossen en nog twee extra slaapkamers. De auto parkeert u met gemak in de verlengde garage. Hier begint het buitenleven pas écht (en dat nog eens op korte afstand van het centrum)! In de achtertuin is tevens een zwembad gerealiseerd, hier kunt u heerlijk een duik in nemen in volledige privacy! 

2. Gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Putten staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is gelegen op een zonnige perceel van ca. 315 vierkante meter. Het is eventueel mogelijk om in de aangebouwde (verlengde) garage een woonprogramma op de begane grond te realiseren (de aansluitingen zijn immers al aanwezig). De woning biedt nu ruimte aan drie ruime slaapkamers, een fijne doorzonwoonkamer, luxe badkamer en een gezellige keuken. Vrijstaand wonen nabij het centrum, in een aantrekkelijke prijsklasse. Meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel naar ons kantoor. 

3. Uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met carport en garage gelegen op een hoeklocatie nabij het centrum van Putten. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een heerlijke woonkeuken is ontstaan. De afgelopen paar jaar hebben de huidige eigenaren de woning op diverse punten aangepast. In de zonnige achtertuin is tevens een fijne veranda aanwezig waar het 's avonds goed toeven is. De woning biedt, naast de royale begane grond, ruimte aan vier slaapkamers, een praktische bijkeuken en een geïsoleerde garage. In de garage is het zelfs mogelijk om kantoor- of praktijk aan huis te realiseren. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.