Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Tot in de puntjes verzorgde en goed onderhouden vrijstaande villa met geheel woonprogramma op de begane grond. De woning is gebouwd en uitgevoerd met kwalitatieve hoogstaande materialen. Vanuit de woning bent u binnen 5 minuten op zowel de prachtige Puttense heide als in het centrum.

2. Gelegen nabij de uitgestrekte bossen van Putten staat deze vrijstaande woning met vrijstaande garage (met smeerput en in spouw uitgevoerd). De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden en vormt een solide basis. Modernisatie op cosmetische punten is wellicht wenselijk. De ligging van de tuin op het zuidwesten is natuurlijk een fijne bijkomstigheid... maar het sfeervolle tuinhuis spant toch echt wel de kroon en staat garant voor avonden heerlijk buiten leven. De woning zelf biedt ruimte aan drie slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en is geheel onderkelderd. 

3. Werkelijk om door een ringetje te halen! Deze vrijstaande woning met vrijstaande garage in de wijk Bijsteren is gebouwd in 2010 en biedt nu ruimte aan een luxe woonkeuken (met ruime eetkamer), een keurig afgewerkte woonkamer, moderne badkamer en vier ruime slaapkamers (mogelijkheid om een vijfde te creëren is aanwezig). Het perceel is ca. 598 vierkante meter groot en door de afwezigheid van directe achterburen geniet je hier van optimale privacy. Je auto parkeer je natuurlijk in de garage of op de ruime oprit. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.