Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

- Momenteel staan er geen woningen in ons stille verkoopportfolio. Wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor. 

1. Gelegen aan een van de mooiste lanen van Putten staat deze markante vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.120 vierkant meter. Het uitzicht zal u werkelijk betoveren; gelegen aan de rand van het bos, elke dag een veranderend uitzicht en rust en vrijheid! De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden maar dient van binnen op enkele punten te worden gemoderniseerd. Dit is uw kans om op deze plek een pareltje van Putten te creëren. De woning biedt momenteel ruimte aan een zeer royale woonkamer met hoge plafonds (zeer ruimtelijk), open keuken en drie slaapkamers met vaste kastruimte. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.