Vorige | Volgende

Benedenwoning 412 PUTTEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Rimpeler fase 4 AB – bouwnummer 412

De beneden- en bovenwoningen met bouwnummers 409 t/m 418 worden gebouwd op een bijzonder mooie locatie tegenover de reeds bestaande houtwal met haar vele volgroeide bomen. Een heerlijk beschutte en rustige plek om te wonen waar u vanaf de balkons aan de voorzijde een mooi groen uitzicht heeft!

De benedenwoning met bouwnummer 412 heeft een kleine tuin van ca. 6 x 4 meter gesitueerd op het noorden met vrijstaande houten (fietsen)berging en achterom. Aan de voorgevelzijde (zuidzijde) biedt een aparte tuindeur toegang tot de voortuin.

Middels de centrale entree (voor de woningen met bouwnummers 411, 412, 416 en 417) met brievenbussen, trapopgang en meterkast is er toegang tot de woning met de volgende indeling:
Ruime centrale hal met meterkast en toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, ruime living gesitueerd aan de voorzijde van de woning met open keuken, badkamer met douche en wastafel, praktische technische ruimte met onder meer de opstelplaats voor de warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine, 1e en 2e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde. Vanuit de kleine slaapkamer direct toegang tot de tuin. De tuin is ook achterom bereikbaar middels het achterpad (recht van overpad).

Technische informatie:
De woningen worden gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen of betonelementen met isolatie en waterdichte dakbedekking. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnenwanden van de woning worden gemaakt van lichte scheidingswanden met stalen kozijnen met bovenlichten en opdekdeuren. De trappen en traphekken in de woningen worden van hout gemaakt, de gezamenlijke trappenhuizen zijn voorzien van betontrappen en stalen traphekken. De vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderplaat. De vensterbanken zijn van composiet. Het toilet en de badkamer worden betegeld volgens de precieze beschrijving in de technische omschrijving en worden voorzien van sanitair van Villeroy en Boch.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kun je regelen met een centrale kamerthermostaat. De woningen worden geventileerd met natuurlijke toevoer. De binnenlucht wordt mechanisch afgezogen. Op het gezamenlijke dak worden zonnepanelen geplaatst om stroom op te wekken.

Kopersopties:
Je krijgt de mogelijkheid om de woning op jouw wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Bij de woningen worden afbouwopties aangeboden, zoals extra elektra-aansluitingen, andere binnendeuren, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk om het verwarminssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren of een elektrische badkamerradiator voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Tuin: ca. 33 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 56 m²
- Situering tuin: Noord en Zuid
- Koopsom: € 220.000,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk 11 september 2020 tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door de ontwikkelaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
56 m²
Bruto inhoud
168 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
5593
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object