Vorige | Volgende

Bouwkavel 4 PUTTEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Vrijstaand wonen in nieuwbouwwijk Rimpeler (Fase 1 & 2 ) Kavelnummer 1 t/m 6


Prachtige bouwkavels op markante locaties in de nieuwbouwwijk Rimpeler!
Rimpeler is een mooie, ruim opgezette woonwijk met veel ruimte voor groen en met een gevarieerd, dorps architectuurbeeld. Bovendien centraal gelegen met het station op 10 minuten loopafstand waar u de trein kunt nemen richting Harderwijk, Amersfoort of Utrecht. Ook het centrum van Putten is vlakbij, op de fiets bent u er binnen tien minuten. Met de auto op pad? Binnen een halfuur bent u in de steden Amersfoort en Zwolle.

Aan de zuidkant van Rimpeler in fase 1 en 2 zijn zes fraaie bouwkavels gesitueerd, geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. De kavels liggen op zichtlocaties in de wijk en variren qua oppervlakte tussen ca. 400m en ca. 522m. Welke kavel u ook kiest, vast staat dat u in deze ruim opgezette wijk elke dag geniet van het vele groen en de natuur die woonwijk Rimpeler te bieden heeft!

Zelf uw droomwoning bouwen?
Op een van deze mooie bouwkavels krijgt u een unieke kans om een eigentijdse, gasloze woning te bouwen. Op de kavel kunt u volledig naar eigen wensen en eigen stijl uw woning bouwen. Eventueel samen met een architect bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Natuurlijk zijn er wel enkele regels waar u aan moet voldoen, voor de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u naar het bestemmingsplan, deze is beschikbaar bij de gemeente of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bestaand ontwerp door Roordink Architecten.
Een eigen woning laten ontwerpen en bouwen is een intensief en spannend traject. Liever de keuze uit een ontwerp dat al voor u is gemaakt? U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een van de 4 door Roordink Architecten ontworpen woningtypen. Kiest u voor Statig Klassiek, Modern Landelijk, Strak Eigentijds of Basic Design? De keuze is helemaal aan u. Het ontwerp van Roordink is nog wel volledig naar eigen wens in te vullen. Kijk voor meer informatie in de verkoopbrochure.

Vanaf 1 juli 2018 moeten alle nieuwbouwwoningen aardgasvrij zijn. Uitgangspunt bij nieuwbouw in Rimpeler is dat de woningen gasloos en BENG (Bijna-Energie-Neutraal-Gebouw) gebouwd worden. Bij een gasloze woning wordt de CV-installatie vervangen door een elektrische warmtepomp. Een elektrische warmtepomp is energiezuiniger dan verwarmen door middel van gas en veroorzaakt daarnaast geen CO2-uitstoot. De benodigde elektriciteit wordt opgewekt wordt door zonnepanelen. Buitenlucht, bodemwarmte en water zijn als duurzame energiebronnen altijd beschikbaar en in oneindige hoeveelheden aanwezig. Met een warmtepomp kunt u dus duurzaam verwarmen en heeft u de mogelijkheid om zelfs in de zomer koelen.

Bijzonderheden:

-De te bouwen woning dient te voldoen aan het Beeldkwaliteitsplan Rimpeler d.d. 19 januari 2018
het bestemmingsplan Rimpeler;
Algemene voorwaarden voor de verkoop van bouwgrond door de gemeente Putten d.d. 7 april 2005.

Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek over n van de kavels kunt u contact opnemen met n van de verkopende makelaarskantoren: Het Geldersch Huys Makelaars, Zielman Makelaardij of Boerstaete Makelaardij.Perceeloppervlaktes vanaf ca. 400m tot ca. 522m
Koopsommen kavels: varirend vanaf 215.000,-- v.o.n. tot 275.000,-- v.o.n.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwnummer
4

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
403 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object