Wat is mijn woning waard?

Klik hier voor het maken van een vrijblijvend verkoopadvies.

Meer informatie
Vorige | Volgende

Bouwnummer 403 0 ong Putten

Bewaar object
Deze woning is onder optie

Omschrijving

Deze ruime middenwoning met bouwnummers 403 is gelegen op een bijzonder mooie plek aan de Rimpelerweg. Aan de voorzijde kijk je uit op een prachtige oude bomenrij die al sinds mensenheugenis langs deze weg staat met daarachter de oude boerderij "Rimpeler". De achtertuin is toegankelijk via een betegeld achterpad, gesitueerd op het oosten en grenst aan de tuinen van de achtergelegen woningen die haaks op dit perceel staan. Hierdoor ervaart u in de tuin veel privacy en heeft u geen last van eventuele inkijk van achterburen. Achterin de tuin wordt een houten buitenberging gerealiseerd en de voortuin wordt voorzien van een lage haag en een tegelpad naar de voordeur.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree/hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte, L-vormige woonkamer met vaste (trap)kast, woonkamer gesitueerd aan de achterzijde, open keuken aan de voorzijde.
1e etage: overloop, hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning, 3e slaapkamer en badkamer aan de voorzijde.
2e etage: open zolderruimte met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger en voor de warmtepomp en ventilatiebox. Uiteraard is het mogelijk hier een 4e slaapkamer te realiseren.

Technische informatie:
De woning wordt gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnen vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderlaag. De vensterbanken zijn van composiet. De badkamer wordt betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel (Villeroy en Boch). Ook de toiletruimte wordt betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje (Villeroy en Boch). Ter plaatse van de keuken worden alléén de standaard aansluitpunten aangebracht.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kunt u regelen met een centrale kamerthermostaat. De warmtepomp gebruikt stroom, om het stroomverbruik van de woning te verminderen, komen er een aantal zonnepanelen op het dak. Dit aantal zonnepanelen kunt u zelf (laten) uitbreiden zodat de woning nog energiezuiniger kan worden.

Kopersopties:
U krijgt de mogelijkheid om de woning op uw wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Tot de ruwbouwopties behoren een woonkameruitbreiding, een andere woningindeling, het inrichten van de zolder en het plaatsen van een dakkapel of dakvenster.

Naast de ruwbouwopties is er de mogelijkheid voor afbouwopties, zoals extra elektra aansluitingen, andere binnendeuren, ander wand- of vloertegelwerk, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk het verwarmingssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren of een elektrische badkamerradiator voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Perceeloppervlakte: 119 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m²
- Situering tuin: Oost
- Koopsom € 295.000,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf u dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 19 juni a.s. tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door ontwikkelaar / aannemer. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
122 m²
Bruto inhoud
455 m³
Perceeloppervlakte
119 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
5593
Oppervlakte
119 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object