Vorige | Volgende

Bouwnummer 427 PUTTEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Deze riante hoekwoning met oprit en garage is gesitueerd op een bijzonder royaal perceel van maar liefst 287 m2. Daarmee is het perceel bijna even groot als die van de tweekappers uit dit plangebied en de grootste van alle hoekwoningen! En niet alleen buitenom is er heerlijk veel ruimte, ook de woning zelf is met een gebruiksoppervlakte van ca. 136 m² opvallend ruim. Er zijn drie ruime slaapkamers gesitueerd op de eerste etage en op de tweede etage kan eenvoudig een vierde, en wellicht zelfs een vijfde slaapkamer gerealiseerd worden. Aan ruimte geen gebrek!
Extra pluspunt is de aangebouwde garage én de parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook de locatie van deze hoekwoning is bijzonder. Aan de westkant grenst het perceel aan de ruime achtertuin van de naastgelegen vrijstaande woning (bouwkavel) en aan de achterzijde (zuidkant) grenst het perceel aan de ruime tuinen van de achtergelegen tweekappers. In de tuin kunt u dus behalve van veel zon ook van optimale privacy genieten…. wat wilt u nog meer?
De voortuin wordt voorzien van een lage haag en een tegelpad naar de voordeur.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: zij-entree/hal met trapopgang, praktische trapkast, meterkast en toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje, ruime woonkamer met zitgedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin, open keuken aan de voorzijde van de woning.
1e etage: overloop met separate toiletruimte, hoofdslaapkamer over de gehele achterbreedte van de woning, 2e en 3e slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde, ruime badkamer met douche en wastafel.
2e etage: open zolderruimte met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger en voor de warmtepomp en ventilatiebox. Deze ruime zolderetage biedt genoeg ruimte voor het realiseren van twee extra slaapkamers.

De garage is aan de voorzijde voorzien van dubbele deuren en aan de achterzijde is er een loopdeur naar de achtertuin. Het behoort tot de mogelijkheden om de garage geheel in spouw te laten bouwen of om (een deel van) de garage bij de woning te betrekken.

Technische informatie:
De woning wordt gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnen vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderlaag. De vensterbanken zijn van composiet. De badkamer wordt betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel (Villeroy en Boch). Ook de toiletruimte wordt betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje (Villeroy en Boch). Ter plaatse van de keuken worden alléén de standaard aansluitpunten aangebracht.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kunt u regelen met een centrale kamerthermostaat. De warmtepomp gebruikt stroom, om het stroomverbruik van de woning te verminderen, komen er een aantal zonnepanelen op het dak. Dit aantal zonnepanelen kunt u zelf (laten) uitbreiden zodat de woning nog energiezuiniger kan worden.

Kopersopties:
U krijgt de mogelijkheid om de woning geheel op uw wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Tot de ruwbouwopties behoren een woonkameruitbreiding, een andere woningindeling, het inrichten van de zolder en het plaatsen van een dakkapel of dakvenster.

Naast de ruwbouwopties is er de mogelijkheid voor afbouwopties, zoals extra elektra aansluitingen, andere binnendeuren, ander wand- of vloertegelwerk, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk het verwarmingssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren of een elektrische badkamerradiator voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Perceeloppervlakte: 287 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 136 m²
- Situering tuin: Zuid
- Koopsom € 385.000,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf u dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 19 juni a.s. tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door ontwikkelaar / aannemer. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
136 m²
Bruto inhoud
529 m³
Perceeloppervlakte
287 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
n
Perceel
5593
Oppervlakte
287 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object