Vorige | Volgende

Bovenwoning 416 PUTTEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Rimpeler fase 4 AB – bouwnummer 416

De beneden- en bovenwoningen met bouwnummers 409 t/m 418 worden gebouwd op een bijzonder mooie locatie tegenover de reeds bestaande houtwal met haar vele volgroeide bomen. Een heerlijk beschutte en rustige plek om te wonen waar je vanaf het balkon aan de voorzijde een mooi groen uitzicht hebt!

De bovenwoning met bouwnummer 416 beschikt over een ruime living met woonkamer en keuken op de 1e verdieping en twee slaapkamers en een badkamer op de 2e verdieping. De bovenwoning is voorzien van een vrijstaande houten (fietsen)berging op de begane grond.

Middels de centrale entree (voor de woningen met bouwnummers 411, 412, 416 en 417) met brievenbussen, trapopgang en meterkast is er toegang tot de bovenwoning met de volgende indeling:
1e verdieping: entree/hal met meterkast en toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, ruime living met trapopgang naar de 2e verdieping. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en biedt direct toegang tot het ruime balkon gesitueerd op het zuiden, de open keukenruimte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning.
2e verdieping: overloop met aansluitingen voor de was-apparatuur, technische ruimte met opstelplaats voor de warmtepomp, 1e en 2e slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde, beiden voorzien van dakraam, ruime badkamer aan de achterzijde voorzien van dakraam, douche, wastafel en 2e toilet.

Technische informatie:
De woningen worden gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen of betonelementen met isolatie en waterdichte dakbedekking. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnenwanden van de woning worden gemaakt van lichte scheidingswanden met stalen kozijnen met bovenlichten en opdekdeuren. De trappen en traphekken in de woningen worden van hout gemaakt, de gezamenlijke trappenhuizen zijn voorzien van betontrappen en stalen traphekken. De vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderplaat. De vensterbanken zijn van composiet. Het toilet en de badkamer worden betegeld volgens de precieze beschrijving in de technische omschrijving en worden voorzien van sanitair van Villeroy en Boch.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kun je regelen met een centrale kamerthermostaat. De woningen worden geventileerd met natuurlijke toevoer. De binnenlucht wordt mechanisch afgezogen. Op het gezamenlijke dak worden zonnepanelen geplaatst om stroom op te wekken.

Kopersopties:
Je krijgt de mogelijkheid om de woning op je wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Bij de woningen worden afbouwopties aangeboden, zoals extra elektra-aansluitingen, andere binnendeuren, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk om het verwarminssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Balkon: ca. 10 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 82 m²
- Situering balkon: Zuid
- Koopsom: € 240.000,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk 11 september 2020 tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door de ontwikkelaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Bruto inhoud
244 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
5593
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object