Vorige | Volgende

Bovenwoning HET PARK 468 PUTTEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Rimpeler fase 4 AB – bouwnummer 468

De beneden- en bovenwoningen met bouwnummers 464 t/m 471 worden gebouwd op een bijzonder mooie locatie. Het gebouw ligt aan de fiets-/wandelverbinding van het centrum naar het station.

De bovenwoning met bouwnummer 468 is gelegen op een mooie hoeklocatie en beschikt over een ruime living met woonkamer, keuken en balkon op de 1e verdieping en twee ruime slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte op de 2e verdieping. De bovenwoning beschikt over een separate (fietsen)berging. De bergingen zijn direct naast het gebouw gesitueerd. Met een gebruiksoppervlakte van ruim 100 m² is dit een bijzonder royale woning!

Middels de centrale entree (voor de woningen met bouwnummers 464, 465, 468 en 469) met brievenbussen, trapopgang en meterkast is er toegang tot de bovenwoning met de volgende indeling:
1e verdieping: entree/hal met meterkast en toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, ruime living met trapopgang naar de 2e verdieping. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van twee zijgevelramen en dubbele deuren met een Frans balkon. Vanuit de woonkamer heb je mooi zicht op de fiets-/wandelroute die van het centrum naar het station loopt. De open keukenruimte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en vanuit de keukenruimte is er direct toegang tot het balkon.
2e verdieping: overloop, 1e en 2e slaapkamer (beiden heel royaal, ca. 13 m²), badkamer met douche, wastafel en 2e toilet, ruimte technische ruimte met opstelplaats voor de warmtepomp en aansluitingen voor de was-apparatuur.

Technische informatie:
De woning wordt gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen of betonelementen met isolatie en waterdichte dakbedekking. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnenwanden van de woning worden gemaakt van lichte scheidingswanden met stalen kozijnen met bovenlichten en opdekdeuren. De trappen en traphekken in de woningen worden van hout gemaakt, de gezamenlijke trappenhuizen zijn voorzien van betontrappen en stalen traphekken. De vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderplaat. De vensterbanken zijn van composiet. Het toilet en de badkamer worden betegeld volgens de precieze beschrijving in de technische omschrijving en worden voorzien van sanitair van Villeroy en Boch.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kun je regelen met een centrale kamerthermostaat. De woningen worden geventileerd met natuurlijke toevoer. De binnenlucht wordt mechanisch afgezogen. Op het gezamenlijke dak worden zonnepanelen geplaatst om stroom op te wekken.

Kopersopties:
Je krijgt de mogelijkheid om de woning op jouw wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Bij de woningen worden afbouwopties aangeboden, zoals extra elektra-aansluitingen, andere binnendeuren, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk om het verwarminssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Balkon: ca. 10 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 101 m²
- Situering balkon: West
- Koopsom: € 240.000,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk 11 september 2020 tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door de ontwikkelaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
101 m²
Bruto inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
5593
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object