Open Huizen Dag zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur.

Bekijk hier de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Trientje Timmerstraat Putten

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Bouwen in de nieuwe woonwijk Rimpeler? Het kan! Op een royale kavel van maar liefst 534 vierkante meter in fase 1 is het mogelijk om uw droomhuis te realiseren. Deze unieke plek is gelegen in de allereerste fase die is gebouwd in de nieuwbouwwijk.

Het huidige vigerende bestemmingsplan biedt legio mogelijkheden om een vrijstaande woning te bouwen. Maar… eventueel is het al mogelijk om te beginnen met het bouwen van een unieke vrijstaande woning! Op het perceel is door de gemeente Putten al vergunning afgegeven voor het bouwen van een vrijstaande woning. Dit betekent dat u na het selecteren van een aannemer al kunt beginnen met het bouwen van een woning van kaliber!

De bestektekening, technische blad, principedetails, bouwbesluittoetsting en natuurlijk de verstrekte omgevingsvergunning zijn opvraagbaar bij het kantoor van de makelaar.

Maar… het bestemmingsplan zelf biedt ook legio mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan en uw droomhuis te realiseren. De kavel is onderdeel van het bestemminsplan Rimpeler. De bestemmingsplandocumentatie is ook opvraagbaar bij ons op kantoor. In de documentatie treft u de bouwregels waar een nieuw te bouwen woning aan moet voldoen (bijvoorbeeld dat de bouwhoogte van het hoofdgebouw niet meer mag bedragen dan respectievelijke 6.5 en 11.5 meter).

De ligging van de kavel in de nieuwe wijk is natuurlijk uniek. U bent binnen no time bij de voorzieningen van het centrum van Putten (fietsafstand), het station van Putten is ook op korte fietstafstand en diverse basisscholen en kinderdagverblijven zijn zelfs op loopafstand van de woning gelegen. Kortom; een fijne plek om te wonen!

Bijzonderheden van deze bouwkavel:
- Oppervlakte ca. 534 vierkante meter;
- Vergunning aanwezig voor het bouwen van een vrijstaande met aangebouwde berging;
- Documentatie opvraagbaar bij de makelaar;
- Toch zelf aan de slag? Het bestemmingsplan biedt voldoende mogelijkheden voor het bouwen van een andere vrijstaande woning (voor een nieuwe woning zal wel een nieuwe vergunning aangevraagd moeten worden);
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Voor de woning die gebouwd mag worden op de kavel heeft aannemersbedrijf Vierwind een raming gemaakt t.b.v. de bouwkosten. Zij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om de woning op de kavel te bouwen;

Gaat u aan de slag met dit gave plan? Of maakt u zelf uw droomhuis? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
533 m²
Perceel
534 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Putten N 5665
Oppervlakte
534 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object