Bent u op zoek naar uw droomwoning of heeft u misschien al een woning op het oog in Putten? Een professionele aankoopmakelaar is in deze dynamische woningmarkt geen overbodige luxe. Onze aankoopbegeleiding voortkomt dat u eindeloos over Funda scrolt op zoek naar een woning, die al verkocht blijkt te zijn.

Het zoeken naar uw geschikte woning in Ermelo en daadwerkelijk de stap zetten om tot aankoop over te gaan, doet u nu ook eenmaal niet elke dag. De aankoopmakelaar bezit de benodigde vaardigheden om voor uw belang als koper op te treden tijdens het gehele aankooptraject. Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag bij het aankopen van uw nieuwe woning. Samen gaan we voor het beste resultaat. Tijdens het gehele proces heeft u één makelaar als contactpersoon.

Waarom schakelt u ons team in?

U bent sneller op de hoogte

Ons kantoor is als aankoopmakelaar werkzaam in de omgeving van Ermelo, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Voorthuizen. Vanwege ons actieve en uitgebreide netwerk zijn wij eerder op de hoogte van woningen, die in verkoop komen. Wellicht zit hier uw droomwoning tussen.

Ervaring en expertise op de woningmarkt

De aankoopmakelaar adviseert u tijdens het gehele aankoopproces, zoals de bouwkundige staat, juridische aspecten en de actuele waarde van de woning.

Wanneer u uw hart heeft verloren aan uw potentiële nieuwe huis, houden wij ons hoofd koel.

Vertegenwoordigen van uw belang

Woningen aankopen doen wij dagelijks. Daarom beschikken onze makelaars over expertise en ervaring om de onderhandelingen uit te voeren, waarbij wij vanuit uw belang als koper handelen. Ons doel is uw droomwoning aan te kopen tegen een reële aankoopprijs en onder de meest gunstige voorwaarden.

Alle aankoopstappen op een rij

Een aankoopproces bestaat uit ontzettend veel stappen, waarbij uw woonwensen centraal staan. Hoe onze aankoopdienstverlening er precies uit ziet en hoe wij u begeleiden, treft u aan op onze aankooplijst. Klik hier en u treft alle aankoopstappen op een rij.

Op zoek naar uw droomhuis?

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u een potentieel droomhuis op het oog en wilt u vrijblijvend kennismaken met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken? Wij helpen u graag verder in uw wooncarriére. Ons team nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.