Uw woning verhuren? Het Geldersch Huys Makelaars begeleidt u graag bij het snel en veilig verhuren van uw woning aan een betrouwbare huurder. Hoe onze begeleiding er precies uit ziet, leest u op deze pagina.

Verhuurbegeleiding

Twijfelt u erover om uw (tweede) woning te verhuren? Bijvoorbeeld omdat u de woning een tijd(je) niet gebruikt of omdat u een aantrekkelijke rendement wilt behalen op uw onroerend goed?

Ons kantoor biedt u graag de vakkundige begeleiding die benodigd is voor het vinden van een betrouwbare huurder. Dankzij onze ervaringen binnen de huidige woningmarkt, weten wij precies wat een passende huurprijs is voor uw object. Het uitgebreide netwerk van ons makelaarsteam matcht u graag aan een betrouwbare huurder.

Als uw verhuurmakelaar zorgt ons kantoor voor een huurcontract op maat, waarin alle gemaakte afspraken zijn opgenomen. Tijdens het gehele verhuurproces ontzorgen en adviseren wij u als opdrachtgever. Als er een geschikte kandidaat is gevonden, adviseren wij u over de huurder, maar ú bepaalt uiteindelijk wie de huurder van de woning wordt. Uw gevoel staat hierbij centraal.

Een verhuurproces bestaat uit meerdere stappen. Welke stappen er precies gevolgd worden, leest u op onze speciale verhuurpagina.

Klik hier en u wordt doorgestuurd.

Contactformulier