Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Putten met een grote diversiteit aan natuur treffen we deze bijzonder royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonoppervlakte is ca. 158 vierkante meter en de perceeloppervlakte ca. 377 vierkante meter. Een op- en top gezinswoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en woonkeuken. De keurige staat van onderhoud zal je direct opvallen. We snappen als je de woning op wand- en plafondafwerking wat gaat aanpassen, maar verder is deze woning perfect in orde! (Let op, deze woning is verkocht onder voorbehoud) 

2.  Gelegen in de geliefde woonwijk Bijsteren treffen we op een perceel van ca. 242 vierkante meter deze unieke en gewilde combinatie. Het type patiowoning met slaap- en badkamer op de begane grond. Levensbestendig wonen in deze prachtige en wijk. De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden en dat is te zien. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers aanwezig. De vloerverwarming, keurige afwerking binnen en gunstige zonligging (zuid) zijn slechts enkele bijzonderheden die deze woning uniek maken. Wanneer u een stap kleiner wilt wonen, dan is dit de ideale mogelijkheid! ( let op, deze woning is verkocht onder voorbehoud) 

3. Wauw! Deze keurig onderhouden middenwoning, gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonwijk Husselerveld, zal je werkelijk betoveren. Alles is in de loop der jaren keurig onderhouden, waar nodig aangepast aan het huidige wooncomfort en precies zo op elkaar afgestemd dat de gehele woning rust, eenheid en een prettige basis uitstraalt. Om nog specifieker te zijn… de woning is gelegen in een woonhofje. Uitsluitend bestemmingsverkeer, een speelveldje aan de voorzijde en een leuk aangekleed gedeelte met diverse vaste beplanting. Dat hier maar zelden woning te koop komen, is natuurlijk omdat het hier bijzonder prettig wonen is. 

4. Gelegen op een prachtige hoeklocatie in de geliefde woonwijk Klaarwaterbos treffen we ,op een hoekperceel van maar liefst 395 vierkant meter, deze keurig onderhouden twee-onder-één-kapwoning aan met vrijstaande garage. Deze woning ligt op zo'n mooie en vrije plek dat u zich in de bossen zult wanen... Vrij uitzicht aan de voorzijde, een heerlijk beschutte tuin met ideale zonligging en alle vrijheid. De woning biedt ruimte aan een ruime L-vormige woonkamer, luxe keuken, drie slaapkamers en een ruime bergzolder (met de mogelijkheid om de woning uit te breiden). 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.