Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen in het centrum van Putten treffen we op een royale kavel van ca. 543 vierkante meter deze tot in de puntjes verzorgde vrijstaande jaren '30 woning met (vrijstaande) garage. Werkelijk om door een ringetje te halen! Deze woning heeft letterlijk al in menig woontijdschrift gestaan! De sfeervolle inrichting, de luxe afwerking en de charme die deze woning te bieden heeft zullen u werkelijk betoveren! Wat een plaatje. In de afgelopen paar jaar is de woning op diverse punten gemoderniseerd en geupdate. Op het perceel (ligging zuidoost) kunt u heerlijk vertoeven in het zonnetje en genieten van de siertuin die is gerealiseerd. Van harte uitgenodigd voor een bezichtiging. Op ons kantoor is het meetrapport en een sneakpreview van de woning aanwezig.  

2. Gelegen op een aantrekkelijke hoeklocatie in de buurtschap Uddel treffen we deze vrijstaande woning met (vrijstaande) garage met verdieping. Wat een gave plek om te wonen. Heerlijk centraal en een échte hoek waar u een levendig uitzicht heeft over het straatbeeld. De woning is netjes onderhouden maar dient op een aantal punten te worden gemoderniseerd. Van deze woning is momenteel nog geen foto-presentatie aanwezig, wel zijn de verkooplijsten op kantoor. 

3. Gelegen op korte afstand van de uitgestrekte bossen en heide treffen we op een kavel van ca. 510 vierkante meter deze vrijstaande woning met aangebouwde garage. De speelse constructie van de woning trekt al direct de aandacht in het straatbeeld. In de afgelopen paar jaar is de woning op diverse punten gemoderniseerd met een nieuwe badkamer, keurige wand/vloerafwerking en een nieuwe CV-ketel. De op en top gezinswoning die pas écht ruimte te bieden heeft! Van deze woning is momenteel nog geen foto-presentatie aanwezig, wel zijn de verkooplijsten op kantoor. 

4. Een woning die pas écht ruimte heeft te bieden! De woonoppervlakte van deze vrijstaande woning met aangebouwde garage is ca. 148 vierkante meter en het geheel is gelegen op een kavel van ca. 468 vierkante meter. De ligging op loopafstand van Park de Groene Scheg, het centrum van Putten en diverse basisscholen is natuurlijk ideaal. Een échte gezinswoning op een kindvriendelijk plekje! Zeker een bezichtiging waard. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.