Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen in het centrum van Putten treffen we op een royale kavel van ca. 543 vierkante meter deze tot in de puntjes verzorgde vrijstaande jaren '30 woning met (vrijstaande) garage. Werkelijk om door een ringetje te halen! Deze woning heeft letterlijk al in menig woontijdschrift gestaan! De sfeervolle inrichting, de luxe afwerking en de charme die deze woning te bieden heeft zullen u werkelijk betoveren! Wat een plaatje. In de afgelopen paar jaar is de woning op diverse punten gemoderniseerd en geupdate. Op het perceel (ligging zuidoost) kunt u heerlijk vertoeven in het zonnetje en genieten van de siertuin die is gerealiseerd. Van harte uitgenodigd voor een bezichtiging. Op ons kantoor is het meetrapport en een sneakpreview van de woning aanwezig.  

2. Wat een prachtige locatie in de geliefde woonwijk Bijsteren! Precies op het hoekje van de Huybertsenweg en het Spruytengoed met de volgroeide bomenrij, de wadi en de typerende beukenheggetjes van de wijk treffen we deze keurig onderhouden hoekwoning met berging. Dit is precies zo’n plekje waar u meteen met het seizoen meeleeft. De volgroeide bomen geven direct het kleurtje van het jaargetijden mee! Deze woningen zijn gebouwd in 2011 en vanzelfsprekend volledig geïsoleerd. Het geheel is voorzien van een definitief energielabel A. Het gemixte metselwerk en de lange ramen van bijna vloer tot plafondniveau geven het geheel in het straatbeeld een huiselijke uitstraling. Let op: deze woning is verkocht. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.