Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Putten met een grote diversiteit aan natuur treffen we deze bijzonder royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonoppervlakte is ca. 158 vierkante meter en de perceeloppervlakte ca. 377 vierkante meter. Een op- en top gezinswoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en woonkeuken. De keurige staat van onderhoud zal je direct opvallen. We snappen als je de woning op wand- en plafondafwerking wat gaat aanpassen, maar verder is deze woning perfect in orde! (Let op, deze woning is verkocht) 

2.  Gelegen in de geliefde woonwijk Bijsteren treffen we op een perceel van ca. 242 vierkante meter deze unieke en gewilde combinatie. Het type patiowoning met slaap- en badkamer op de begane grond. Levensbestendig wonen in deze prachtige en wijk. De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden en dat is te zien. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers aanwezig. De vloerverwarming, keurige afwerking binnen en gunstige zonligging (zuid) zijn slechts enkele bijzonderheden die deze woning uniek maken. Wanneer u een stap kleiner wilt wonen, dan is dit de ideale mogelijkheid! ( let op, deze woning is verkocht) 

3. Wauw! Deze keurig onderhouden middenwoning, gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonwijk Husselerveld, zal je werkelijk betoveren. Alles is in de loop der jaren keurig onderhouden, waar nodig aangepast aan het huidige wooncomfort en precies zo op elkaar afgestemd dat de gehele woning rust, eenheid en een prettige basis uitstraalt. Om nog specifieker te zijn… de woning is gelegen in een woonhofje. Uitsluitend bestemmingsverkeer, een speelveldje aan de voorzijde en een leuk aangekleed gedeelte met diverse vaste beplanting. Dat hier maar zelden woning te koop komen, is natuurlijk omdat het hier bijzonder prettig wonen is. Let op, deze woning is momenteel verkocht) 

4. Stoer, modern en een geheel eigen uitstraling! Deze perfect onderhouden middenwoning in de geliefde en gewilde woonwijk Bijsteren zal menig zoekershart sneller laten kloppen. Deze middenwoning is gelegen op een perceel van ca. 153 vierkante meter, biedt ruimte aan ca. 118 vierkante meter woonoppervlakte en heeft een moderne look-and-feel. Wat ook direct opvalt is de vrije ligging aan de voor- en achterzijde! Nieuwsgierig geworden welke woning dit is? Neem dan contact op! (Let op, deze woning is verkocht)

5. Deze uitgebouwde middenwoning in de geliefde woonwijk Bijsteren (gelegen op een perceel van maar liefst 178 vierkante meter!) is werkelijk gekopieerd vanuit een woontijdschrift... De luxe materiaalkeuze afgewisseld met de rustige kleurstellingen geven deze woning heel veel sfeer! Tel hierbij de moderne keuken, heerlijke zonligging op het zuiden en het keurige afwerkingsniveau bij op en je hebt de optelsom van jouw ideale woning gemaakt! Van harte welkom voor een bezichtiging! ( Let op, deze woning is verkocht)

6. Deze verrassend ruime middenwoning zal je zeker versteld doen staan! Gelegen op een heerlijke vrije en open locatie tegenover bassischool De Pelikaan treffen we op een perceel van ca. 116 vierkante meter deze gedeeltelijk onderkelderde middenwoning aan. Ja, je leest het goed… deze middenwoning is gedeeltelijk onderkelderd, waardoor jij kunt genieten van een extra chillplek, werkplaats of hobbyruimte! Vanaf het straatbeeld zie je sowieso dat deze woning ruimer is, dan andere woningen in de wijk. De dakkapel aan de voorzijde spant letterlijk de kroon. Maar, je ziet vanaf het straatbeeld natuurlijk niet deze extra (bonus) ruimte onder de woning. De woning is in de loop der jaren netjes onderhouden. 

7. Levensloopbestendig wonen nabij het centrum van Putten! Het kan! Deze robuuste en keurig onderhouden vrijstaande woning met garage is wellicht de match in de wooncarriére. De woning biedt ruimte aan maar liefst 143 vierkante meter woonoppervlakte. Deze oppervlakte is verdeeld over een woonprogramma op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en bijzonder veel praktische bergruimte. De woning zelf is tevens gelegen op een kavel van ca. 485 vierkante meter. Kortom, genoeg ruimte in en rondom de woning... en dat met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik! (let op, deze woning is verkocht). 

8. Gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum van Putten, diverse sportvoorzieningen en een basisschool op de hoek van de straat treffen we deze ruime middenwoning. Wat direct opvalt is de breedte van deze woningen, bijna 6 meter! De woning is in de afgelopen paar jaar op diverse punten gemoderniseerd en aangepast om te voldoen aan het huidige wooncomfort. Zo is in 2020 de vloer geisoleerd, in 2019 een nieuwe Cv-ketel geplaatst en zijn er aan de achterzijde zonnepanelen aangebracht. Kortom, een keurige woning op een leuke plek. Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel de verkoopdocumentatie op bij ons kantoor. Gewenste oplevering van de woning: eerste kwartaal van 2022.  

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.