Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan een van de mooiste lanen van Putten, treft u op een perceel van maar liefst 1.120 vierkante meter deze vrijstaande woning aan de rand van de Puttense Bossen. De architectuur van deze woning is nét even anders dan anders waardoor de woning een oriëntatie punt is in deze bosrijke omgeving. De woning biedt ruimte aan een woonprogramma op de begane grond, royale woonkamer met speelse hoogte en uitzicht over de bossen en nog twee extra slaapkamers. De auto parkeert u met gemak in de verlengde garage. Hier begint het buitenleven pas écht (en dat nog eens op korte afstand van het centrum)! In de achtertuin is tevens een zwembad gerealiseerd, hier kunt u heerlijk een duik in nemen in volledige privacy! 

2. Gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Putten met een grote diversiteit aan natuur treffen we deze bijzonder royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonoppervlakte is ca. 158 vierkante meter en de perceeloppervlakte ca. 377 vierkante meter. Een op- en top gezinswoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en woonkeuken. De keurige staat van onderhoud zal je direct opvallen. We snappen als je de woning op wand- en plafondafwerking wat gaat aanpassen, maar verder is deze woning perfect in orde! 

3. Wat een aantrekkelijke locatie is dit! Op een steenworp afstand van het centrum van Putten vinden we in een woonhofje met uitsluitend bestemmingsverkeer deze goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonkamer heeft een fraai en weids uitzicht over het hofje (hoe leuk uitzicht is dat!). De woning biedt momenteel ruimte aan vier slaapkamers, een moderne keuken en een bijkeuken met toegang naar de garage. In de achtertuin, die fraai is aangelegd, kun je altijd genieten van de zon. 

4. In de aantrekkelijke nieuwbouwwijk Bijsteren treffen we op een perceel van ca. 456 vierkante meter deze vrijstaande woning (met geschakelde aangebouwde garage). De woning is in 2012 gebouwd en biedt ruimte aan maar liefst 160 vierkante meter woonoppervlakte. De woonkamer met open keuken is een bijzonder royale ruimte die elk lid van het gezin een plekje kan bieden. 

5. Op een steenworp afstand van het centrum treffen we deze ruime twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en carport. De woning is keurig onderhouden en biedt van binnen veel woonoppervlakte. Op de begane grond treffen we een ruime woonkamer met open keuken. Verder biedt de woning ruimte aan vier slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer (2019) en een zonnige achtertuin met veranda. Een heerlijke plek om te vertoeven!  (Let op: Deze woning is reeds verkocht onder voorbehoud)

6. De karakteristieke elementen van deze jaren '30 woning zullen je werkelijk verbazen! Brede overstekken, glas-in-lood en de verdiepte voordeur zijn bijzonder sfeervolle details. Maar dat is lang niet nog het enige, op het perceel van ca. 560 vierkante meter is een volwaardig bijgebouw aanwezig. Ideaal voor kantoor of praktijk aan huis! De woning zelf biedt ruimte aan ca. 113 vierkante meter woonoppervlakte. De ligging op steenworp afstand van het centrum van Putten is natuurlijk ideaal! De heerlijke woonkeuken is het hart  van de woning, hier zullen we tijdens de bezichtiging ook zeker aandacht aan besteden. Van harte welkom! 

7. Gelegen in de kindvriendelijke en gewilde woonwijk Husselerveld treffen we deze uitgebouwde eindwoning op een ruim perceel van ca. 158 vierkante meter. Geloof ons! Aan ruimte geen gebrek bij deze woning. De uitbouw en de dakkapel aan de achterzijde hebben lekker veel ruimte gecreëerd voor de 4 slaapkamers. In 2017 is een nieuwe keuken geplaatst en in de loop der jaren is de woning altijd keurig onderhouden. Verhuizen en wonen maar! Ben jij op zoek naar een instapklare woning en ben jij tevens op zoek naar net dat beetje extra ruimte. Dan is deze woning wellicht de match in jouw huizenjacht! 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.