Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen in het centrum van Putten treffen we op een royale kavel van ca. 543 vierkante meter deze tot in de puntjes verzorgde vrijstaande jaren '30 woning met (vrijstaande) garage. Werkelijk om door een ringetje te halen! Deze woning heeft letterlijk al in menig woontijdschrift gestaan! De sfeervolle inrichting, de luxe afwerking en de charme die deze woning te bieden heeft zullen u werkelijk betoveren! Wat een plaatje. In de afgelopen paar jaar is de woning op diverse punten gemoderniseerd en geupdate. Op het perceel (ligging zuidoost) kunt u heerlijk vertoeven in het zonnetje en genieten van de siertuin die is gerealiseerd. Van harte uitgenodigd voor een bezichtiging. Op ons kantoor is het meetrapport en een sneakpreview van de woning aanwezig.  

2. Wonen in de nieuwe wijk Rimpeler? Het kan! Deze uitgebouwde gasloze twee-onder-één-kapwoning is helemaal gericht op de toekomst. Voorzien van maar liefst 38 zonnepanelen, warmtepomp en alle gemakken. De woning is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de nieuwe wijk en biedt een woonoppervlakte van maar liefst 171 vierkante meter. Aan ruimte geen gebrek! Wij vertellen u graag meer tijdens een bezichtiging! 

3. Levensloopbestendig wonen in de nabijheid van het centrum! Deze vrijstaande woning is in het afgelopen jaar compleet gerenoveerd om te voldoen aan het hedendaagse wooncomfort. De luxe Ruitenberg woonkeuken, de heerlijke woonkamer en de achtertuin zullen u werkelijk betoveren. De woning is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. Recent zijn er nog 18 zonnepanelen geplaatst.... een woning die helemaal af is! 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.