Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1.  Bij deze ruime twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde (verlengde) garage in Husselerveld heeft u aan ruimte zeker geen gebrek. De ruimte achter de garage biedt zelfs de mogelijkheid voor kantoor aan huis of zelfs woonprogramma op de begane grond. Een perceel van maar liefst 340 vierkante meter (zuidelijke ligging!) en een royale woonoppervlakte verdeeld over een woonkeuken, ruime woonkamer, voldoende slaapkamers en heel veel praktische bergruimte. De woning verkeert in keurige staat van onderhoud en is gelegen op een van de leukste plekjes van de woonwijk. Lekker dichtbij voorzieningen, maar ook meer dan voldoende privacy in en rondom de woning. Kortom, een woning van kaliber! 

2. Deze verrassend ruime middenwoning zal je zeker versteld doen staan! Gelegen op een heerlijke vrije en open locatie tegenover bassischool De Pelikaan treffen we op een perceel van ca. 116 vierkante meter deze gedeeltelijk onderkelderde middenwoning aan. Ja, je leest het goed… deze middenwoning is gedeeltelijk onderkelderd, waardoor jij kunt genieten van een extra chillplek, werkplaats of hobbyruimte! Vanaf het straatbeeld zie je sowieso dat deze woning ruimer is, dan andere woningen in de wijk. De dakkapel aan de voorzijde spant letterlijk de kroon. Maar, je ziet vanaf het straatbeeld natuurlijk niet deze extra (bonus) ruimte onder de woning. De woning is in de loop der jaren netjes onderhouden. (Let op, deze woning is verkocht) 

3. Gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het centrum van Putten, diverse sportvoorzieningen en een basisschool op de hoek van de straat treffen we deze ruime middenwoning. Wat direct opvalt is de breedte van deze woningen, bijna 6 meter! De woning is in de afgelopen paar jaar op diverse punten gemoderniseerd en aangepast om te voldoen aan het huidige wooncomfort. Zo is in 2020 de vloer geisoleerd, in 2019 een nieuwe Cv-ketel geplaatst en zijn er aan de achterzijde zonnepanelen aangebracht. Kortom, een keurige woning op een leuke plek. Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel de verkoopdocumentatie op bij ons kantoor. Gewenste oplevering van de woning: eerste kwartaal van 2022.  (Let op, deze woning is verkocht) 

4. Heerlijk ruim! Deze keurig onderhouden middenwoning (woonoppervlakte ca. 124 vierkante meter) treffen we in de geliefde woonwijk Husselerveld op korte afstand van het centrum en diverse andere voorzieningen. Door de dakkappellen (zowel voor- als achterzijde) is deze woning ruimer dan andere middenwoningen. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen gedaan om te voldoen aan het hedendaagse wooncomfort. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe keuken geplaatst, is er vloerverwarming aangebracht op de begane grond en zijn er zonnepanelen geplaatst. Kortom, een aantrekkelijke geheel. Let op: de levering van deze woning kan pas plaatsvinden eind 2022. (Let op: deze woning is momenteel onder bod) 

5. Dit is zo'n verborgen plekje in Bijsteren... Deze middenwoning ligt zo mooi aan de voor- en achterzijde. Heerlijk vrij en optimale privacy! Daarnaast is de binnenzijde keurig netjes en erg modern! Wat denk jij van de zwarte keuken? De luxe badkamer? Of... de strakke wand- en vloerafwerking door de gehele woning? (Let op, deze woning is verkocht). 

6. Gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Putten treffen we deze compleet (vanaf 2015) gerenoveerde woonboerderij met bijgebouw, zwembad en onder architectuur aangelegde tuin. Dit is zo'n plekje waarin u in totale privacy kunt vertoeven. De woonkeuken, de ruime woonkamer en het woonprogramma op de begane grond zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Nieuwsgierig geworden? Wij sturen u graag de verkoopdocumentatie door. 

7. Met een woonoppervlakte van maar liefst 202 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 1094, is deze woning met recht als een hele ruime woning te omschrijven! De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Putten, alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Daar komt bij dat deze woning momenteel de ruimte biedt aan een woonprogramma op de begane grond (twee slaapkamers),  drie slaapkamers op de eerste verdieping, twee badkamers en heel veel bergruimte. Dit is een plek om pas écht stappen te maken in uw wooncarriére. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan de informatie op over nummer 7 via ons kantoor. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.