Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan een van de mooiste lanen van Putten, treft u op een perceel van maar liefst 1.120 vierkante meter deze vrijstaande woning aan de rand van de Puttense Bossen. De architectuur van deze woning is nét even anders dan anders waardoor de woning een oriëntatie punt is in deze bosrijke omgeving. De woning biedt ruimte aan een woonprogramma op de begane grond, royale woonkamer met speelse hoogte en uitzicht over de bossen en nog twee extra slaapkamers. De auto parkeert u met gemak in de verlengde garage. Hier begint het buitenleven pas écht (en dat nog eens op korte afstand van het centrum)! In de achtertuin is tevens een zwembad gerealiseerd, hier kunt u heerlijk een duik in nemen in volledige privacy! 

2. Keurig onderhouden middenwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Putten. Wat een fijne ruimtes biedt deze woning! In de woonkamer geniet je van een gezellige sfeer door het nette stucwerk, stoere parketvloer en kleurstelling. Aan de achterzijde kijk je uit op een volgroeide bomenrij, heel erg fraai! Ben jij nieuwsgierig naar deze middenwoning (ook nog eens in een aantrekkelijke prijsklasse voor starters?) neem dan even contact op! 

3. Gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Putten met een grote diversiteit aan natuur treffen we deze bijzonder royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonoppervlakte is ca. 158 vierkante meter en de perceeloppervlakte ca. 377 vierkante meter. Een op- en top gezinswoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en woonkeuken. De keurige staat van onderhoud zal je direct opvallen. We snappen als je de woning op wand- en plafondafwerking wat gaat aanpassen, maar verder is deze woning perfect in orde! 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.