Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Een aantrekkelijke, stoer en modern geheel. Deze woningen hebben van zichzelf sowieso al een hele fraaie uitstraling. De moderne kapconstructie met brede dakoverstekken geeft deze middenwoning in Bijsteren net dat beetje extra. En die andere extra's? Die zijn zeker aanwezig! Zo is deze woning gelegen op een royaal perceel van ca. 171 vierkante meter, is de woning voorzien van een royale dakkapel aan de achterzijde en biedt zij ruimte aan maar liefst 5 slaapkamers. Kortom; aan ruimte zeker geen gebrek! Nieuwsgierig geworden? Vraag dan naar woningnummer 1  vanuit de stille verkoop. Let op: deze woning is te aanvaarden in Q1/Q2 2023.  Let op: deze woning is verkocht onder voorbehoud! 

2. Groot, groter en nog eens de overtreffende trap van groot. Deze bijzonder royale twee-onder-één-kapwoning (met een woonoppervlakte van maar liefst 178 vierkante meter) is gelegen in de geliefde woonwijk Husselerveld. Op korte fietstafstand van het centrum, basisscholen en het station. De woning is gebouwd in 1999 en in de afgelopen paar jaar op diverse punten gemoderniseerd. Zo is er in 2018 en nieuwe keuken geplaatst, in 2021 (!) een nieuwe badkamer en is de woning gewoon heel netjes onderhouden. Gezinnen opgelet, dit is de ruimte die jullie wellicht zoeken. Iedereen kan zijn of haar eigen plekje creëren in deze woning van kaliber! Let op: deze woning is verkocht! 

3. Soms komen er woningen op de markt waar ons makelaarshart sneller van gaat kloppen. Die type woningen waar wij – als we erlangs rijden – het gas even loslaten omdat de opvallende stijlkenmerken direct onze (maar ook zeker uw aandacht) trekken. Deze bijzonder smaakvol (in 2016 compleet gerenoveerde) woonvilla is er precies zo één! Wij kunnen u verzekeren; van deze tot in de verfijndste details gerenoveerde woonvilla met volwaardig apart gesitueerd gastenverblijf/kantoorruimte treft u zeker geen tweede op de woningmarkt. Deze woning zal u werkelijk met haar charme betoveren want… dat heeft ze bij ons al zeker gedaan. Wij treffen deze vrijstaande (volledige onderkelderde) woonvilla met inpandige dubbele garage en bijgebouw in de buurtschap Koudhoorn tussen Garderen en Putten, gelegen op een perceel van maar liefst 14.202 vierkante meter. Rust, ruimte en luxe om in te vertoeven in optimale privacy. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging. 

4. Gelegen in de geliefde woonwijk Bijsteren op een mooie vrije locatie met zicht op het gemeenschappelijk groen, treffen we deze ruime twee-onder-één-kapwoning met oprit en garage.  U zult versteld staan van de ruimtes en het licht in deze woning! Een heerlijke plek om te wonen zo aan het begin van de wijk. Een echte eye-catcher! De woning biedt momenteel ruimte aan drie slaapkamers, maar eventueel zijn er eenvoudig meer slaapkamers te realiseren. Let op: van deze woning is momenteel nog geen foto-documentatie aanwezig, oplevering Q2 2023. 

5. Deze compleet gerenoveerde vrijstaande woning is zeker zijn charme uit de jaren 50 niet verloren! Wauw! In de afgelopen paar jaar is er kosten nog moeite gespaard om deze woning met bijgebouw/berging compleet te renoveren waarbij nagedacht is over de isolatie en het wooncomfort. De ligging aan de rand van het centrum van Putten op een kavel van meer dan 550 vierkante meter is natuurlijk heerlijk..... Alle voorzieningen zijn binnen handbereik aanwezig, maar toch geniet u van de rust en de privacy op dit plekje. De woning zelf biedt daarnaast ruimte aan een heerlijke woonkeuken, gezellige woonkamer en maar liefst 5 slaapkamers en een extra werkkamer. Kortom aan ruimte geen gebrek! Let op: deze woning wordt gefotografeerd eind mei 2022. De verkoopdocumentatie bestaande uit de verkoopvragenlijst en lijst van zaken zijn wel bij ons op kantoor aanwezig. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.