Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Gelegen aan de rand van de uitgestrekte bossen van het Putten met een grote diversiteit aan natuur treffen we deze bijzonder royale geschakelde twee-onder-één-kapwoning met garage. De woonoppervlakte is ca. 158 vierkante meter en de perceeloppervlakte ca. 377 vierkante meter. Een op- en top gezinswoning met maar liefst vier ruime slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en woonkeuken. De keurige staat van onderhoud zal je direct opvallen. We snappen als je de woning op wand- en plafondafwerking wat gaat aanpassen, maar verder is deze woning perfect in orde! 

2. In de aantrekkelijke nieuwbouwwijk Bijsteren treffen we op een perceel van ca. 456 vierkante meter deze vrijstaande woning (met geschakelde aangebouwde garage). De woning is in 2012 gebouwd en biedt ruimte aan maar liefst 160 vierkante meter woonoppervlakte. De woonkamer met open keuken is een bijzonder royale ruimte die elk lid van het gezin een plekje kan bieden. 

3. Op een steenworp afstand van het centrum treffen we deze ruime twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en carport. De woning is keurig onderhouden en biedt van binnen veel woonoppervlakte. Op de begane grond treffen we een ruime woonkamer met open keuken. Verder biedt de woning ruimte aan vier slaapkamers, een recent vernieuwde badkamer (2019) en een zonnige achtertuin met veranda. Een heerlijke plek om te vertoeven!  (Let op: Deze woning is verkocht)

4. Gelegen op korte afstand van het centrum van Putten en de uitgestrekte bossen treffen we deze bijzonder royale middenwoning met garage (!) op een perceel van ca. 190 vierkante meter. De woning zelf biedt ruimte aan maar liefst 135 vierkante meter woonoppervlakte.
De woning is in de loop der jaren keurig onderhouden maar kan op een aantal punten een update gebruiken.
Dit is een woning waarbij je écht een stap in je wooncarriére kunt zetten! (Let op: deze woning is verkocht)

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.