Soms kiezen woningverkopers ervoor om hun woning in de stille verkoop te zetten. De reden hiervoor kan zijn, dat zij nog niet direct aan de buitenwereld willen aangeven dat hun woning te koop staat. Bij deze vorm van verkoop wordt de woning niet aangemeld op internet, verschijnt er geen raampresentatie en wordt er niet met de woning geadverteerd. De woning wordt ‘’stil’’ opgenomen in het portfolio van Het Geldersch Huys Makelaars. Ons kantoor informeert potentiële kopers die zich bij ons hebben ingeschreven en op zoek zijn naar een dergelijke woning en wij zorgen voor de match.

Wilt u meer weten over de verkoopdienstverlening van ons kantoor en/of deze specifieke vorm van verkoop? Klik dan hier en u wordt doorgestuurd naar onze verkooppagina.

Ons huidige ''stille'' portfolio

1. Een aantrekkelijke, stoer en modern geheel. Deze woningen hebben van zichzelf sowieso al een hele fraaie uitstraling. De moderne kapconstructie met brede dakoverstekken geeft deze middenwoning in Bijsteren net dat beetje extra. En die andere extra's? Die zijn zeker aanwezig! Zo is deze woning gelegen op een royaal perceel van ca. 171 vierkante meter, is de woning voorzien van een royale dakkapel aan de achterzijde en biedt zij ruimte aan maar liefst 5 slaapkamers. Kortom; aan ruimte zeker geen gebrek! Nieuwsgierig geworden? Vraag dan naar woningnummer 1  vanuit de stille verkoop. Let op: deze woning is te aanvaarden in Q1/Q2 2023. 

2. Groot, groter en nog eens de overtreffende trap van groot. Deze bijzonder royale twee-onder-één-kapwoning (met een woonoppervlakte van maar liefst 178 vierkante meter) is gelegen in de geliefde woonwijk Husselerveld. Op korte fietstafstand van het centrum, basisscholen en het station. De woning is gebouwd in 1999 en in de afgelopen paar jaar op diverse punten gemoderniseerd. Zo is er in 2018 en nieuwe keuken geplaatst, in 2021 (!) een nieuwe badkamer en is de woning gewoon heel netjes onderhouden. Gezinnen opgelet, dit is de ruimte die jullie wellicht zoeken. Iedereen kan zijn of haar eigen plekje creëren in deze woning van kaliber! 

3. Met een woonoppervlakte van maar liefst 148 vierkante meter is deze robuuste en stoere middenwoning te omschrijven als bijzonder royaal! De woning is gelegen in de geliefde wijk Frankrijk in Harderwijk met een weids uitzicht aan de voorzijde van de woning en een fijne achtertuin (perceeloppervlakte 160 vierkante meter) op het zonnige zuidoosten. De woning is uitgevoerd met een moderne keuken, luxe badkamer en maar liefst vijf slaapkamers! Dit is pas een woning om écht stappen te maken in de wooncarriére of gewoon een heel goed begin! Vraag snel meer informatie op via het contactformulier. Let op: gewenst moment van sleuteloverdracht is Q1 2023. 

4. Soms komen er woningen op de markt waar ons makelaarshart sneller van gaat kloppen. Die type woningen waar wij – als we erlangs rijden – het gas even loslaten omdat de opvallende stijlkenmerken direct onze (maar ook zeker uw aandacht) trekken. Deze bijzonder smaakvol (in 2016 compleet gerenoveerde) woonvilla is er precies zo één! Wij kunnen u verzekeren; van deze tot in de verfijndste details gerenoveerde woonvilla met volwaardig apart gesitueerd gastenverblijf/kantoorruimte treft u zeker geen tweede op de woningmarkt. Deze woning zal u werkelijk met haar charme betoveren want… dat heeft ze bij ons al zeker gedaan. Wij treffen deze vrijstaande (volledige onderkelderde) woonvilla met inpandige dubbele garage en bijgebouw in de buurtschap Koudhoorn tussen Garderen en Putten, gelegen op een perceel van maar liefst 14.202 vierkante meter. Rust, ruimte en luxe om in te vertoeven in optimale privacy. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging. 

Voldoet een van deze omschrijvingen aan uw woonwensen en wilt u meer informatie van deze woningen? Of wilt u meer informatie over deze vorm van verkoop? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld wel graag even het nummer van de omschrijving. Meteen contact? Bel dan met 0341-354635.