Gevalideerd NWWI taxatierapport

Een onafhankelijk en gevalideerd taxatierapport kan voor meerdere doeleinden vereist zijn. Een gevalideerd rapport wordt gecontroleerd door het NWWI-instituut (Nederlands Woning Waarde Instituut) en is daardoor officieel te gebruiken bij het aanvragen van een financiering. Wanneer u een nieuwe woning heeft aangekocht is een taxatierapport noodzakelijk voor het verkrijgen van de financiering.

Speelt u met de gedachten om te gaan verbouwen, dan kan een taxatierapport van uw woning van belang zijn voor de aanvraag bij uw hypotheekverstrekker.

Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag verder met deze stap in uw wooncarriére. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een taxatie uit te laten voeren? Neem contact op met ons kantoor en wij helpen u graag verder.

Vrijblijvend verkoopadvies

Oriënteert u zich op de mogelijke verkoop van uw woning? In eerste instantie is een kosteloze waardebepaling dan voldoende om inzicht te krijgen in de mogelijkheden op de woningmarkt. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis adviseren wij u over de waarde van de woning. U ontvangt van ons kantoor een uitgebreide waarde-indicatie en verkoopofferte.

Hoe onze verkoopdienstverlening precies is opgebouwd, leest u op de verkooppagina.

Bekijk de verkooppagina

Contactformulier