Betrokken, persoonlijk en enthousiast

Persoonlijk betrokken en echte aandacht

Een huis is veel meer dan vier muren en een voordeur. In je huis is het belangrijk dat je jezelf kan zijn, je veilig voelt en waar je mooie geluksmomenten kan beleven. Wij snappen volkomen dat je huis je waardevolste bezit is, zowel financieel als emotioneel. Daar wil jij de volledige aandacht voor… en dat bieden wij!

Het Geldersch Huys Makelaars begrijpt dit maar al te goed. Wanneer je besluit je woning te verkopen komen er veel zaken bij kijken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Geen enkele woning is hetzelfde en het verhaal achter een verkoop of koop ook niet. Daarom besteden wij veel aandacht aan jouw verhaal, wensen en uiteraard aan jouw belangen. Samen gaan we op zoek naar de strategie, waarmee wij jouw woning het beste onder de aandacht brengen en jij weer stappen kunt z etten in jouw wooncarrière.

Deskundig en vertrouwd

Door onze werkwijze in zowel de bestaande- als de nieuwbouwmarkt hebben wij naast een groot netwerk met zoekers ook jarenlange ervaring in het verkopen van woningen. Ons kantoor is actief in de gemeentes Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Voorthuizen. Maar ook voor woningen uit andere omliggende gemeentes slaan wij graag de handen ineen.

Ons kantoor staat voor korte lijnen en duidelijke communicatie. U als verkoper staat centraal en wij halen u het werk en de zorg uit handen. Onze bevlogen, maar vooral enthousiaste team denkt buiten de kaders om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. En dat is in deze tijd met alle technische snufjes, social media en kritische zoekers natuurlijk erg belangrijk!

Advies op maat

Tijd voor echte aandacht en een goed gesprek. Het Geldersch Huys Makelaars besteed graag compleet de aandacht aan uw woning. Overweegt u om uw woning te verkopen? Dan plannen wij graag een afspraak in om bij u langs te komen. U ontvangt van ons altijd een uitgewerkt rapport over uw woning waarin wij de marketingstrategie benoemen, de woning op waarde waarderen en hier een offerte op maat aan koppelen. Zo weet u precies welke stappen wij adviseren om te nemen in het verkoopproces van uw unieke woning en wat daarvan de kosten zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Transparanter kan toch niet?