U wilt uw woning verhuren. Het Geldersch Huys Makelaars begeleidt u graag naar een betrouwbare huurder met. Samen met u proberen wij een aantrekkelijke rendement op uw onroerend goed te behalen. Welke stappen er precies gevolgd worden leest u op deze pagina:

Opname van de woning en advies:

Tijdens het eerste oriŽnterende gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden van het verhuren van de woning. U ontvangt van ons een verhuurplan, waarin de verwachtingen en een advieshuurprijs worden gecommuniceerd. Uiteraard ontvangt u van ons een passende offerte. Daarnaast bepalen wij, samen met u, welke stappen benodigd zijn om te kunnen starten met het verhuurproces.

Nadat alle voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond, wordt uw woning gefotografeerd en de verhuurdocumentatie uitgewerkt.

Promotie van de woning

Uw woning wordt door ons kantoor actief onder de aandacht gebracht. Hiervoor gebruiken wij ons zoekersbestand, diverse social media, onze website en uiteraard Funda.

Selectie van kandidaten

Wanneer geÔnteresseerden contact opnemen met ons kantoor, versturen wij allereerst een aanvraagformulier voordat er een bezichtiging wordt ingepland. Deze voorselectie helpt ons met het selecteren van een betrouwbare huurder, die conform het NIBUD (Nationaal instituut voor budgetvoorlichting) kan voldoen aan de financiŽle verplichtingen.

Opmaak overeenkomst

Na de afronding van een succesvolle onderhandeling, wordt door ons kantoor de huurovereenkomst opgemaakt. Wij verzorgen een tekenafspraak en de eindinspectie. Op de dag van de sleuteloverdracht voert ons kantoor een laatste inspectieronde uit met verhuurder en huurder. U ontvangt een fotodocumentatie met opleveringsrapport.

Tijdens de zoektocht naar een passende en betrouwbare huurder staat uw belang bij ons kantoor centraal. Vrijblijvend kennis maken om de mogelijkheden door te spreken? U kunt een afspraak maken via het contactformulier of te bellen naar ons kantoor.