Het aanbod van Het Geldersch Huys Makelaars wordt steeds aangevuld met nieuwe woningen. Van onderstaande woningen zijn wij momenteel het verkoopproces aan het opstarten. Voor meer informatie over een van deze woningen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Woningaanbod

- Uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande stenen garage gelegen dichtbij het centrum van Putten, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Door de uitbouw aan de achterzijde is er een grote woonkeuken en ruime woonkamer gecreëerd. Daarnaast biedt deze woning zelfs ruimte aan vijf (en eventueel zes) slaapkamers! 

- Appartement gelegen op een centrumlocatie in Putten. Letterlijk boven alle voorzieningen wonen in Putten. Dit appartement is geschikt voor zowel starters als senioren.

Klik hier voor ons actuele woningaanbod.

Bedrijfsaanbod

Klik hier voor ons actuele bedrijfsaanbod.

Verkoopplannen?

Bent u zelf voornemens u woning te verkopen? Het Geldersch Huys Makelaars helpt u graag verder in uw wooncarriére. Bel voor een vrijblijvende waarde-indicatie om de mogelijkheden van uw woning in de huidige markt te bespreken. Klik hier voor extra informatie.