NIEUW IN VERKOOP 

PAND#1 – 12 eigentijdse en moderne twee- en driekamerappartementen! 
De inschrijvingsperiode is inmiddels verstreken. Er kan nog wel worden gereageerd voor plaatsing op de reservelijst.

Startende woningzoekers opgelet! Dit is wellicht de kans voor jou om de stap in jouw wooncarriére te zetten! De 12 nieuwe appartementen vanuit het project Rimpeler, variërend van grootte tussen de 42m2 en 59m2, zijn natuurlijk de kans bij uitstek. Centraal gelegen t.o.v. het station van Putten, uitvalswegen en sportvoorzieningen. Daarnaast heeft toekomstige gebouw een stoere en robuuste uitstraling. Geloof ons… hier zul jij je snel thuis voelen! 

De verkoop van deze nieuwe appartementen is gestart! Op de websites van Het Geldersch Huys Makelaars en Zielman Makelaardij zijn alle benodigde documenten zoals de brochure, prijslijst en inschrijflijst te downloaden. Let op! Donderdag, 16 april om 12:00 eindigt de inschrijftermijn.  

Helaas kunnen wij (i.v.m. het coronavirus) geen grote verkoopmanifestatie plannen. Daarom hebben wij alle verkoopstukken online gezet zodat jij dit rustig kunt doornemen.  Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij plannen graag met je een gesprek in om de stukken door te nemen (dit kan ook d.m.v. een videogesprek).

Het Geldersch Huys Makelaars – 0341-354635 – info@hghmakelaars.nl 

‘’De documenten zijn hieronder te downloaden’’

Verkoopbrochure appartementen
Begeleidende brief aankoopprocedure
Inschrijfformulier PAND#1
Prijslijst