Bekijk het aanbod

 

Het Rimpelererf is het sluitstuk van de wijk Rimpeler in Putten. Het plan met twaalf woningen vormt de overgang van de nieuwbouwwijk naar het achterliggende agrarische landschap. Een prachtige en weidse omgeving om te wonen. En… dit is uw kans om hier te gaan wonen!

Het Rimpelererf kenmerkt zich door een erf met open en groene overgangen naar het omliggende landschap. Voorzieningen van het centrum van Putten, het openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand van de wijk gelegen. Het buitengebied van Putten bestaat uit veel boererven. Het Rimpelererf is ook zo opgebouwd, maar dan helemaal nieuw. Dit specifieke vorm nieuwbouw is speciaal ontwikkeld voor bewoners die het erfwonen omarmen. De woningen die worden gebouwd in deze fase hebben alle benodigde kenmerken om helemaal te passen in deze sfeer. De luiken, dakkapelletjes en speelse kapconstructie van de bouwnummers zijn slechts het begin….

De woningen in deze fase worden om een gemeenschappelijk ‘’erf’’ gebouwd. Het openbaar gebied wordt door de gemeente ingericht. Wat het erf uniek maakt is de open overgang naar dit omringende gebied. Net als alle andere woningen in Rimpeler zijn ook deze woningen gasloos en zeer energiezuinig.

Fase 5 bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen met aangebouwde garage en 4 tussenwoningen. Genoeg mogelijkheden om stappen te maken in uw wooncarriére

Inschrijven voor de nog beschikbare woningen van dit project kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Na toewijzing wordt u uitgenodigd voor een gesprek met een van de makelaars op kantoor. U ontvangt tijdens dit gesprek alle benodigde verkoopdocumentatie om uzelf verder te kunnen inlezen rondom uw nieuw te bouwen woning.

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe én laatste projectfase van Rimpeler? Schrijf u dan nu snel in. De inschrijfperiode van deze verkoopfase loopt tot 1 juli 2022. Let op: uw inschrijfformulier dient uiterlijk vrijdag 1 juli 2022 vóór 12:00 uur bij ons kantoor binnen te zijn.

Toewijzing van de woningen vindt plaats door de ontwikkelaar / aannemers. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

De woningen hebben een prijsklasse vanaf € 535.000, - v.o.n. tot en met € 675.000,- v.o.n. 

Verkoopbrochure
Prijslijst woningen
Het inschrijfformulier