Uw eigen woning verkopen is een beslissing, waar veel bij komt kijken. Uw woning vertegenwoordigt in deze dynamische woningmarkt een specifieke waarde.
Wanneer er een vakkundige en professionele verkoopmakelaar naast u staat, geeft dat vertrouwen en rust in het gehele proces. Het Geldersch Huys Makelaars begeleidt en ontzorgt u graag in het verkooptraject. Onze makelaars hebben aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten. Creatief, professioneel maar vooral betrokken, zo worden wij door onze opdrachtgevers beschreven. Hier is ons team natuurlijk trots op. Wij bieden u graag dezelfde persoonlijke service en maatwerk.

Vrijblijvend & kosteloos waardeadvies:

Wanneer u besluit uw woning te verkopen dienen er veel zaken geregeld te worden. 
Op welke doelgroep kunt u zich nu eigenlijk het beste richten? Wat is de huidige waarde van uw woning? Welke media kunt u het beste gebruiken om uw potentiële kopers te bereiken? Oftewel: hoe behaalt u het beste eindresultaat? 

Wij vertellen graag wat u allemaal kunt verwachten. Ons team staat het gehele proces aan uw zijde. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek bespreken wij de mogelijkheden van uw woning op de huidige woningmarkt. Elke woning is uniek, om deze reden wordt elk verkooptraject anders opgesteld. Tijdens het indicatiegesprek nemen wij de kenmerken van uw woning op. 
Vervolgens ontvangt u van ons een rapport op maat, waarin wij u adviseren over o.a. de vraagprijs en de verwachte opbrengstwaarde. Tevens stellen wij een marketingplan op om uw woning onder de aandacht te brengen. Hierbij wordt ook het type verkooptraject besproken wat wij u kunnen aanbieden. U kunt als verkoper kiezen tussen een ‘’stil’’ verkoopproces of een traject waarbij woning wordt aangemeld op Funda en onze social media. Samen met de makelaar wordt er gekeken welk traject het beste past bij uw wensen en verwachtingen.

Kennismakingsgesprek

Bent u woonachtig in de omgeving van Voorthuizen, Putten, Ermelo, Nijkerk, en Harderwijk en bent u op zoek naar een professionele, maar vooral betrokken makelaar? Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend, kosteloos en persoonlijk kennismakingsgesprek.
Ons team neemt graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Diverse opdrachtgevers zijn u al voorgegaan en hebben ons kantoor positief beoordeeld op Funda.

Verkoopstappenplan

Zoals benoemd bestaat het verkoopproces van uw woning uit diverse stappen. Wanneer u besluit uw woning te verkopen komen daar diverse zaken en documenten bij kijken. Bovenstaand hebben wij kort onze verkoopdienstverlening uitgelegd.

Wilt u het uitgebreide verkoopstappenplan bekijken?  Klik hier en u wordt automatisch doorgestuurd.