Bekijk het aanbod


Comfortabel wonen in het centrum van Putten

Levensloopbestendig wonen in de nabijheid van alle voorzieningen in het centrum van Putten. Gelegen op een bijzonder aantrekkelijke locatie – met alle winkels en restaurants letterlijk op loopafstand – worden 9 nieuwe appartementen gerealiseerd.

De appartementen variëren in gebruiksoppervlakte tussen de 80 en 135 vierkante meter. De buitenruimtes hebben elk een variërend uitzicht op het straatbeeld van de Verlengde Dorpsstraat of de Poststraat. Kiest u voor het levendige straatbeeld van de Verlengde Dorpsstraat met fraai zicht op de kerk en de pomp op het pleintje bij de kerk? Of kiest u voor het karakteristieke straatbeeld van de Postweg? De buitenruimtes zijn heerlijke plekken om te vertoeven.

Het nieuwe complex zal een in het oogspringend geheel worden zo aan de rand van het centrum. De statige architectuur afgewisseld met diverse details zal zeker opvallen zo in het straatbeeld! De appartementen worden vanzelfsprekend gebouwd conform de BENG (bijna energie neutraal gebouw) richtlijnen. Dit betekent dat er zonnepanelen worden geplaatst, de woningen worden voorzien van vloerverwarming en natuurlijk een warmtepomp. Toekomstgericht, duurzaam en levensloopbestendig wonen in een appartement met lage energiekosten! 

Verkoopbrochure
Prijslijst woningen
Het inschrijfformulier