Uw woning verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Uw woning vertegenwoordigt in deze dynamische woningmarkt een bepaalde waarde. Wanneer er een vakkundige en professionele verkoopmakelaar naast u staat, geeft dat vertrouwen en rust in het gehele proces rondom de verkoop van uw woning in Putten. Het Geldersch Huys Makelaars begeleidt u graag in het verkooptraject en heeft aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten. Creatief, professioneel maar vooral betrokken, zo worden wij door onze opdrachtgevers beschreven. Hier is ons team natuurlijk trots op. Wij bieden u graag dezelfde persoonlijke service.

Vrijblijvend en kosteloos waardeadvies:

Wanneer u besluit uw woning te verkopen moeten er veel zaken geregeld worden. Op welke doelgroep moet u zich richten? Wat is de waarde van uw woning? Welke media kunt u het beste gebruiken om uw potentiële kopers te bereiken? Oftewel: hoe behaalt u het beste eindresultaat?

Wij vertellen graag wat u allemaal kunt verwachten en staan het gehele proces aan uw zijde als uw verkoopmakelaar. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek bespreken wij de mogelijkheden van uw woning op de huidige woningmarkt. Elke woning is uniek, om deze reden wordt elk verkooptraject anders opgesteld. Tijdens het indicatiegesprek nemen wij uw woning op.
U ontvangt van ons een rapport waarin wij u adviseren over de vraagprijs en de verwachte opbrengstwaarde. Daarnaast beschrijven wij het unieke marketingplan om uw woning onder de aandacht te brengen. Hierbij wordt ook het type verkooptraject besproken wat wij u kunnen aanbieden. U kunt als verkoper kiezen tussen een ‘’stil’’ verkoopproces of een traject waarbij woning wordt aangemeld op Funda en onze social media. Samen met de makelaar wordt er gekeken welk traject het beste past bij uw wensen en verwachtingen.

Kennismakingsgesprek

Bent u woonachtig in de omgeving van Putten, Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en Voorthuizen en bent u op zoek naar een professionele maar vooral betrokken makelaar? Nodig Het Geldersch Huys Makelaars vrijblijvend uit bij u thuis. Ons team neemt graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Diverse opdrachtgevers zijn u al voorgegaan en hebben ons kantoor positief beoordeeld op Funda.

Verkoopstappenplan

Het verkoopproces van uw woning in Putten bestaat uit diverse stappen. Wanneer u besluit uw woning te verkopen komen daar diverse zaken en documenten bij kijken. Bovenstaand hebben wij kort onze verkoopdienstverlening uitgelegd.

Wilt u het uitgebreide verkoopstappenplan bekijken?  Klik hier en u wordt automatisch doorgestuurd.