Bekijk het aanbod

 

Rimpeler fase 6 bestaat uit maar liefst 6 twee-onder-één-kapwoningen, 6 hoekwoningen, maar liefst 8 middenwoning en een bouwkavel. De wijk Rimpeler wordt gesitueerd aan de westkant van Putten, tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg. De nieuwe straten vormen zich naar een eeuwenoude omgeving, waardoor een karaktervolle woonwijk ontstaat. Bij het creëren van de wijk wordt de BENG-norm gehanteerd, waardoor de woningen voldoen aan de duurzaamheidseisen. Een fijn thuis voor iedereen! 

De rijwoningen zijn verdeeld over drie rijen van drie, vijf en zes woningen. Elke rij heeft een tussenwoning met een dwarskap, wat een speelse uitstraling geeft aan de rij. De hoekwoningen hebben een extra grote tuin en bijna allemaal beschikken ze over een aangebouwde stenen berging of garage. 

De zes twee-onder-één-kapwoningen bieden van binnen en van buiten lekker veel ruimte. De architectuur is een mooie combinatie van klassieke en moderne bouwstijlen. Opvallen is het uitspringende bloemkozijn aan de voorzijde. De bouwnummers 623 en 626 zijn bedoeld voor ondernemers met een KVK-inschrijving die graag een werkruimte aan huis hebben. Te denken valt aan een werkplaats (medische) praktijk aan huis of een kantoor. 
Jouw nieuwbouwwoning in Rimpeler voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, zoals uitstekende isolatie, heerlijke vloerverwarming en energiezuinig ventilatiesysteem. Dat betekent elke dag genieten van een aangenaam binnenklimaat. De grote ramen zorgen bovendien voor lekker veel licht in je interieur. Wat wil je nog meer. 

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe projectfase van Rimpeler? Maak dan geheel vrijblijvend een gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De inschrijfperiode van deze verkoopfase loopt van woensdag, 14 juli tot en met vrijdag, 20 augustus. Let op: uw inschrijfformulier dient voor vrijdag, 20 augustus 2021 om 12.00 bij ons kantoor binnen te zijn.