De beneden- en bovenwoningen met bouwnummers 409 t/m 418 worden gebouwd op een bijzonder mooie locatie tegenover de reeds bestaande houtwal met haar vele volgroeide bomen. Een heerlijk beschutte en rustige plek om te wonen waar je aan de voorzijde een mooi groen uitzicht hebt! Aan de achterzijde grenst het blok aan de tuinen van de achtergelegen eengezinswoningen.

De beneden- en bovenwoningen met bouwnummers 464 t/m 471 worden gebouwd op een bijzonder mooie locatie. Het gebouw ligt aan de fiets-/wandelverbinding van het centrum naar het station. 

Technische informatie:
De woningen worden gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen of betonelementen met isolatie en waterdichte dakbedekking. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnenwanden van de woning worden gemaakt van lichte scheidingswanden met stalen kozijnen met bovenlichten en opdekdeuren. De trappen en traphekken in de woningen worden van hout gemaakt, de gezamenlijke trappenhuizen zijn voorzien van betontrappen en stalen traphekken. De vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderplaat. De vensterbanken zijn van composiet. Het toilet en de badkamer worden betegeld volgens de precieze beschrijving in de technische omschrijving en worden voorzien van sanitair van Villeroy en Boch.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kun je regelen met een centrale kamerthermostaat. De woningen worden geventileerd met natuurlijke toevoer. De binnenlucht wordt mechanisch afgezogen. Op het gezamenlijke dak worden zonnepanelen geplaatst om stroom op te wekken.

Kopersopties:
Je krijgt de mogelijkheid om de woning op je wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Bij de woningen worden afbouwopties aangeboden, zoals extra elektra-aansluitingen, andere binnendeuren, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk om het verwarmingssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren voor een snelle warmtevraag. 

De inschrijvingsperiode van dit project is inmiddels verstreken. Wilt u op de hoogte worden gehouden van een volgend project, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier voor het downloaden van de verkoopdocumentatie:

 

Bekijk het aanbod