Vrijblijvend verkoopadvies

Wanneer u inzicht wilt krijgen in de verkoopwaarde van uw woning is een vrijblijvende waardebepaling vanuit ons kantoor ten zeerste aan te raden. De kosten? Wellicht een kopje koffie. Aan een vrijblijvende waardebepaling zijn verder geen kosten verbonden. Eerlijkheidshalve moeten we bekennen… we slaan een koekje niet af. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Tijdens een verkoopadvies gaan we met u in gesprek over uw toekomstige woonwensen, uw huidige woning en natuurlijk onze verkoopstrategie. Wellicht kunnen we u helpen in beide trajecten? Zowel bij de verkoop van uw huidige woning als het aankopen van uw nieuwe droomhuis. Een afspraak duurt ongeveer een uurtje. Wij doen dan ook een ronde door de woning om zo kennis te maken met uw woning en om te bepalen welke waarde deze vertegenwoordigt. U kunt tijdens dit gesprek ook al uw woonvragen bij ons kwijt. Na de afspraak ontvangt u binnen een week het verkoopadvies bij u thuis.

Dit waarderapport geeft u inzicht in de vrije verkoopwaarde van de woning en de verkoopsprijs die wij adviseren. Ook lichten wij nogmaals onze verkoopstrategie toe. Kortom: een verkoopadvies vanuit ons kantoor geeft u een goed beeld over de mogelijkheden van uw woning in de huidige markt. Wij helpen u graag verder in uw nieuwe wooncarrière!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij Het Geldersch Huys Makelaars door ons te bellen 0341-354635 of via onderstaand contactformulier. Vergeet hierbij niet uw adresgegevens te vermelden. U mag in het contactformulier uw telefoonnummer vermelden, dit is echter niet verplicht maar wel handig om snel een afspraak te kunnen maken en u zo beter van dienst te kunnen zijn.

*** WELKOMSTACTIE T.W.V. € 550,- ! ***

Het Geldersch Huys Makelaars hecht veel waarde aan een uitgebreide en originele presentatie op Funda en de eigen website. Een eerste indruk maak je natuurlijk maar een keer! Om het meest optimale resultaat te behalen vestigen wij alle aandacht op uw unieke woning. Om verkopen bij ons kantoor nu nog aantrekkelijker te maken bieden wij al onze woningverkopers de publicatietools t.w.v. € 500,- geheel gratis aan! Deze presentatietools worden toegevoegd aan het Funda pakket en bestaan uit:

Meerdere 360 graden foto’s á € 150,- (gehele tour door de woning)
Woningvideo op maat á € 150,-
Een drone video van de woning á € 250,-

Uw voordeel door te verkopen via Het Geldersch Huys Makelaars bedraagt maar liefst: € 500,-! Maak snel een afspraak om de mogelijkheden van uw wooncarriére te bespreken!