Uw woning verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Uw woning vertegenwoordigt in deze dynamische woningmarkt een bepaalde waarde. Een vakkundige en professionele verkoopmakelaar die naast u staat geeft vertrouwen en rust in het gehele proces rondom de verkoop van uw woning in Harderwijk.  Het Geldersch Huys Makelaars ontzorgt en begeleidt u graag in het verkooptraject en heeft aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten.

Creatief, professioneel maar vooral betrokken, zo worden wij door onze opdrachtgevers beschreven. Hier is ons team uiteraard erg trots op.

Vrijblijvend en kosteloos waardeadvies:

Wanneer het moment komt dat u besluit om uw woning in Harderwijk te verkopen, zullen er veel zaken geregeld dienen te worden. Op welke doelgroep kunt u zich bijvoorbeeld het beste richten? Wat is de huidige waarde van uw woning? Welke (social)media kunt u het beste gebruiken om uw potentiële kopers te bereiken? Kortom: hoe behaalt u het beste eindresultaat? 

Wij vertellen graag wat u allemaal kunt verwachten en staan het gehele proces aan uw zijde als uw verkoopmakelaar. In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken wij de mogelijkheden van uw woning op de huidige woningmarkt. Elke woning is uniek, dus ook uw woning! Om deze reden wordt elk verkooptraject anders opgesteld. Tijdens het indicatiegesprek nemen wij uw woning op. 
U ontvangt van ons vervolgens een rapport, waarin wij u adviseren over de vraagprijs en de verwachte opbrengstwaarde. Daarnaast beschrijven wij het unieke marketingplan om uw woning onder de aandacht te brengen. Hierbij wordt ook het type verkooptraject besproken wat wij u kunnen bieden. U kunt als verkoper bijvoorbeeld kiezen tussen een ‘’stil’’ verkoopproces of een traject, waarbij woning wordt aangemeld op Funda en onze social media. Samen met de makelaar wordt er gekeken welk traject het beste past bij uw wensen en verwachtingen.  Onze makelaar adviseert, maar uiteindelijk bepaalt u.

Kennismakingsgesprek

Bent u woonachtig in de omgeving van Harderwijk, Putten, Ermelo, Nijkerk en Voorthuizen en bent u op zoek naar een professionele maar vooral betrokken makelaar? Langer zoeken is dan niet meer nodig. Bij Het Geldersch Huys Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning in Harderwijk. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis. Ons team neemt graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Diverse opdrachtgevers zijn u al voorgegaan en hebben ons kantoor positief beoordeeld op Funda.

Verkoopstappenplan

Het verkoopproces van uw woning bestaat uit meerdere stappen. Wanneer u besluit uw woning te verkopen komen daar diverse zaken en documenten bij kijken. Dit hebben wij in het bovenstaande verhaal al even kort toegelicht.

Ben u benieuwd naar het uitgebreide verkoopstappenplan?  Klik hier en u wordt automatisch doorgestuurd.