Uw woning verkopen is een belangrijke beslissing, waar veel bij komt kijken. Uw woning vertegenwoordigt in deze dynamische woningmarkt een bepaalde waarde. Wanneer er een vakkundige en professionele verkoopmakelaar naast u staat, geeft dat vertrouwen en rust in het gehele proces. Het Geldersch Huys Makelaars ontzorgt en begeleidt u graag in het gehele verkooptraject en heeft aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten. Creatief, professioneel, maar vooral betrokken, zo worden wij door onze opdrachtgevers beschreven. Hier is ons team natuurlijk trots op.

Vrijblijvend en kosteloos waardeadvies:

Wanneer u besluit uw woning te verkopen komt er veel bij kijken. Op welke doelgroep moet u zich richten? Wat is de actuele verkoopwaarde van uw huidige woning? Welke media kunt u het beste gebruiken om uw potentiële kopers te bereiken? Hoe verloopt de prijsonderhandeling? Kortom: hoe behaalt u het beste eindresultaat? 

Het antwoord op deze vragen vindt u bij Het Geldersch Huys Makelaars. Wij vertellen graag wat u allemaal kunt verwachten en staan het gehele proces aan uw zijde als uw verkoopmakelaar. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek bespreken wij de mogelijkheden van uw woning op de huidige woningmarkt. Elke woning is uniek. Dit is dan ook de reden, dat elk verkooptraject anders wordt opgesteld. Tijdens het indicatiegesprek nemen wij uw woning op.
U ontvangt van ons een rapport, waarin wij u adviseren over de vraagprijs en de verwachte opbrengstwaarde van uw woning in Nijkerk. Tevens schrijven wij een uniek marketingplan om uw woning onder de aandacht te brengen in de huidige woningmarkt. Hierbij wordt ook het type verkooptraject besproken wat wij u kunnen aanbieden en wat het beste past bij uw wensen. U kunt als verkoper kiezen tussen een ‘’stil’’ verkoopproces of een traject waarbij de woning wordt aangemeld op Funda en onze social media.

Kennismakingsgesprek

Bent u momenteel woonachtig in de omgeving van Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk of Voorthuizen en bent u op zoek naar een professioneel en betrokken makelaarskantoor? Nodig Het Geldersch Huys Makelaars dan gerust geheel vrijblijvend en kosteloos uit bij u thuis in Nijkerk. Ons team neemt graag de tijd om kennis met u en uw woonwensen te maken en om uw verwachtingen te bespreken. Diverse opdrachtgevers zijn u al voorgegaan en hebben hun ervaringen op Funda gedeeld.

Verkoopstappenplan

Het verkoopproces van uw woning bestaat uit diverse stappen. Wanneer u besluit uw woning te verkopen komen daar diverse zaken en documenten bij kijken. Bovenstaand hebben wij kort onze verkoopdienstverlening uitgelegd.

Wilt u het uitgebreide verkoopstappenplan bekijken?  Klik hier en u wordt automatisch doorgestuurd.